Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20:00, όταν γνωστός Πατρινός, την ώρα που οδηγούσε το μηχανάκι του, υπέστη πρόβλημα με την υγεία του και έπεσε στο οδόστρωμα.

 Ευτυχώς, άγιο είχε που δεν τον χτύπησε κάποιο διερχόμενο όχημα. Όπως είναι φυσικό, οι περαστικοί έσπευσαν να του προσφέρουν βοήθεια. Στο σημείο έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 29/04/2024 Πέλλα: Νεκρός ένας 56χρονος έπειτα από σύγκρουση μοτοσικλέτας με νταλίκα! Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παράλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με το logopellas.gr, λίγο μετά τις 17:00, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 56χρονος συγκρούστηκε με νταλίκα, στο 3ο χλμ της Ε.Ο. Γιαννιτσών- Αλεξάνδρειας. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της μηχανής.

  2. 29/04/2024 Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο στο κέντρο – Στο νοσοκομείο δύο άτομα! Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (29/4) το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 18:30 μ.μ., μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

  3. 30 Απριλίου, 2024 Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 24χρονος στρατιώτης! Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με έναν 24χρονο στρατιώτη να είναι το θύμα. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 14:00 στην οδό Πολυτεχνείου, όταν ένα βαν συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός στρατιώτης. Ο τραυματισμένος (κακώσεις στα πλευρά του) μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ