Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί την απώλεια της ηθοποιού Ιφιγένειας Αστεριάδη – Είχε πάρει μέρος στη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός Αναρχικού».

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση μέσω ανάρτησής του, αποχαιρετώντας την ηθοποιό, η οποία ήταν κόρη του ηθοποιού του Θεάτρου Τέχνης, Δημήτρη Αστεριάδη.

Να σημειωθεί πως η τελευταία εμφάνιση της ηθοποιού ήταν στη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός Αναρχικού» με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο.

Η 57χρονη ηθοποιός έδωσε γενναία αλλά σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967, αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης και ήταν βασικό στέλεχος του «Τεχνοχώρου» του Γιάννη Κακλέα.

Για εννέα χρόνια πρωταγωνίστησε σε περίπου 25 παραστάσεις όπως Τα «κόμικς, «Η μεγάλη μαγεία», «Στο βάθος κτήνος», «Κρίμα που είναι πόρνη» κ.ά.

Με τον Γιάννη Κακλέα συνεργάστηκε σαν ηθοποιός και σε επόμενες δουλειές του, κάνοντας ιδιαίτερη επιτυχία στο «Σφαίρες πάνω από το Μπρόντγουεϊ». Πήρε μέρος σε μεγάλες επιτυχίες όπως «Λυσιστράτη», «Συρανό», «Το ημέρωμα της στρίγγλας”.

Έδωσε μια σύντομη και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 08.05.2024 – Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Κοσμόπουλος! Υπέστη ανακοπή καρδιάς εχθές το βράδυ και κατέληξε αφήνοντας πίσω του πλούσιο έργο. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Κοσμόπουλος, Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων και Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδας.

  2. 08.05.2024 – Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 61 ετών ο “Steve Albini”, τραγουδιστής, κιθαρίστας και παραγωγός μεγάλων συγκροτημάτων/καλλιτεχνών όπως οι Nirvana, Pixies, PJ Harvey, Jimmy Page και Robert Plant. Ο Albini υπέστη καρδιακή προσβολή στο στούντιο ηχογράφησής του, το Εlectrical Audio. Ο εκλιπών ήταν και ενεργός μουσικός, όντας ο frontman των post-punk και art-rock συγκροτημάτων Big Black, Rapeman και Shellac.

  3. 10 Μαΐου, 2024 – Emily Grace Goldberg (†34). Χτυπήθηκε ξαφνικά από τον καρκίνο και μέσα σε λίγους μήνες έσβησε! Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, που δημοσίευσε στις 24 Μαΐου 2023, έγραψε ότι έπασχε από καρκίνο!

  4. 11 Μαΐου 2024 – Πέθανε γνωστό μοντέλο από καρκίνο – Ήταν μόλις 28 ετών! Ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο από την Αυστραλία που είχε εργαστεί σε όλο τον κόσμο, πέθανε σε ηλικία μόλις 28 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά της. Η Sian Scale, η οποία είχε έδρα τη Μελβούρνη αλλά είχε εργαστεί στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αυτή την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της.

  5. 14 Μαΐου, 2024 – Αιτωλ/νία| Ανείπωτη θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Γιώργου! Εφυγε πρόωρα από την ζωή ο Γιώργος Τσάμης του Αριστείδη ετών 57 βυθίζοντας στο πένθος την Κατοχή και ευρύτερα την περιοχή του δήμου Μεσολογγίου. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 κ ώρα 17:00μ.μ. στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Κατοχής. Η σωρός θα βρίσκεται στο Ναό μια ώρα πριν, 16:00μ.μ. Συγκινεί ο αδελφός του Δημήτρης, αναφέροντας “13 μήνες έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο αγόγγυστα και με αξιοπρέπεια ο αδερφός μου Γιώργος και πάει να συναντήσει τον άλλον αδερφό μας τον Σπύρο, στον Παράδεισο”.

  6. 16/05/2024 – Tερματοφύλακας στο τελικό στάδιο καρκίνου : Οι οπαδοί της Fortuna με ένα συγκινητικό μήνυμα στον Georg Koch. Συγκινητική μοίρα ενός θρύλου του συλλόγου του Düsseldorf: Ο τερματοφύλακας Georg Koch (52) δημοσιοποίησε πρόσφατα τη σοβαρή του ασθένεια με καρκίνο. Έκτοτε, υπήρξε επίσης μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των οπαδών της Fortuna: Ο Koch έπαιξε ανάμεσα στα δοκάρια μία φορά σε 118 ανταγωνιστικούς αγώνες για τους ερυθρόλευκους τη δεκαετία του 1990. «Θα πεθάνω», δήλωσε πρόσφατα ανοιχτά ο Georg Koch. Ο Tερματοφύλακας πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας. Έκτοτε, ο πρώην επαγγελματίας της Bundesliga έχει λάβει αμέτρητα μηνύματα. Και αντέδρασαν και οι οπαδοί της Fortuna.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ