Σοκ σήμερα το απόγευμα στον Βόλο, όταν 66χρονη Αγγλίδα, υπέστη ανακοπή.

Η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε ιδιωτικό ιατρείο. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 9 Μαΐου 2024 – Θλίψη στον Πύργο – «Έφυγε» ο γιατρός – μαιευτήρας Παντελής Δήμου! Ο γιατρός – μαιευτήρας Παντελής Δήμου αισθάνθηκε ξαφνικά μια έντονη αδιαθεσία που τον οδήγησε στα επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου εν μέσω εορτών. Εκεί παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο κρεβάτι των ΤΕΠ.

  2. 9 Μαΐου 2024 – Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Γιώργος Μπουγιούκας, ιδρυτής της Πανεπιστημιακής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, Ομότιμος Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ & Ιδρυτής του «Γαληνός» Συλλόγου Προσωπικού και Φίλων της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής , Γιώργος Μπουγιούκας Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.

  3. 9 Μαΐου 2024 – Πάτρα: «Έφυγε» από την ζωή γνωστή γιατρός Τασία Λάττα! Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την ασθένειά της, άφησε η Πατρινή γιατρός παθολόγος Τασία Λάττα. Η εκλιπούσα τιμήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας στην εκδήλωση τον περασμένο Δεκέμβριο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ιατρική κοινότητα της Πάτρας.

  4. 27/04/2024 – Πέθανε Ξαφνικά και ο γνωστός καρδιολόγος Δημήτρης Σούλης τον πρόδωσε η καρδιά του…! Αγαπητοί απόφοιτοι του ΒΠΣ θέλω να σας πληροφορήσω με μεγάλη μου λύπη ότι έφυγε ξαφνικά ο Δημήτρης Σούλης απόφοιτος του ΒΠΣ Ιατρός Καρδιολόγος και Ομοιοπαθητικός, ένας καταπληκτικός άνθρωπος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ