Τα υπολειπόμενα από την βράβευσή της Αντιγόνης Ντρισμπιωτη καταγράφει η σελίδα μας.
Έίναι γεγονός ότι ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος μετά το κράξιμο που έφαγε στα κοινωνικά δίκτυα για την καπήλευση της επιτυχίας της 38χρονης αθλήτριας, έβαλε μυαλό και έπειτα από δυο κουβέντες που είπε σχετικά με τα μετάλλια που κατέκτησε η καρδιτσιωτισα αθλήτρια έδωσε άμεσα το λόγο στην πραγματική πρωταγωνίστρια να μιλήσει στον κόσμο της Καρδίτσας.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ Κώστας Νούσιος που εκτός από την πλακέτα που της πρόσφερε δεν πήρε το λόγο με σκοπό να προβληθεί ο ίδιος.
Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι στο τέλος της βράβευσης είχαν μπει στη σειρά όλοι οι αιρετοί της Καρδίτσας για να τη συγχαρούν.
Τελης Σπάνιας, Νίκος Καραγιάννης, Θωμάς Κόντός και κάτι παρατρεχάμενοι από τα βουλευτικά γραφεία. Θα αναρωτηθεί κάποιος είναι κακό να συγχαρούν την κοπέλα?
Αυτό όχι δεν είναι, κακό είναι που όταν αυτή η κοπέλα αγωνιζόταν μόνη της, αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν δίπλα της για να τη στηρίξουν και όταν κόπηκε η χρηματοδότηση δεν βγήκαν μπροστά σαν άνθρωποι της Καρδίτσας οι οποίοι κατέχουν μία θέση να δηλώσουν την αντίθεσή τους και με κινήσεις να βγουν μπροστά ώστε να ανακληθεί η αδικία.
Βέβαια τότε δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν την κυβέρνηση και το πολιτικό ερπετό τον Λευτέρη Αυγενάκη. Κατόπιν εορτής ήρθαν για τα συγχαρητήρια.
Αυτό είναι πραγματική κατάντια.

Προηγούμενο άρθρο“Πρόστυχη” καπήλευση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη από την Ασημίνα Σκόνδρα
Επόμενο άρθροΗ Αντιγόνη, ο Stan και η πλατεία του προβληματισμού

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ