Το τελευταίο αντίο αναμένεται να πουν σήμερα, Δευτέρα 6/3, συγγενείς και φίλοι σε μερικά από τα θύματα που βρήκαν τραγικό θάνατο στην τραγωδία των Τεμπών.

Σήμερα αναμένεται να τελεστούν οι κηδείες των Κύπριων φοιτητών, Κυπριανού Παπαϊωάννου και Αναστασίας Αδαμίδου. Οι σοροί της Αναστασίας και του Κυρπιανού έφτασαν στην Κύπρο το βράδυ της περασμένης Κυριακής με αεροπορική πτήση από τη Θεσσαλονίκη στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας. Η κηδεία του Κυπριανού Παπαϊωάννου θα γίνει στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Αυγόρου. Η οικογένεια ζήτησε οι αγαπημένοι φίλοι του και συγγενείς να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία φορώντας λευκά ρούχα. Στην Πάφο θα γίνει στις 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, ενώ η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Τελευταία πράξη για την 50χρονη Μαίρη που δούλευε στο κυλικείο
Κηδεύεται σήμερα στην Κρήτη και η 50χρονη Μαίρη Μουρτζάκη η οποία εργαζόταν στο κυλικείου του τρένου. Η 50χρονη από τις πρώτες ώρες της πολύνεκρης σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη είχε κηρυχτεί αγνοούμενη, ενώ το περασμένο Σάββατο ταυτοποήθηκε η σορός της. Στη μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο και σήμερα αναμένεται να τελεστεί η κηδεία της.