Καλεί σε ξεσηκωμό τους πολίτες ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών και στέλνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους να μαζευτούν στις 30/7 στις 12:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μουζακίου για να συνομιλήσουν και να κανονίσουν τις κινητοποιήσεις από δω και πέρα.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που έβγαλαν οι ανεμογεννήτριες δεν προσφέρουν καμία βοήθεια σε φθηνό ρεύμα και μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχουν τα τιμολόγια εκτιναχτεί στα ύψη.
Αυτό αποτελεί μία κοροϊδία της κυβέρνησης που βάζοντας αυτά τα τερατουργήματα στις κορυφές των Αγράφων διώχνει τους κτηνοτρόφους και όλους αυτούς που έχουν κτήματα εκεί γύρω.
Καταγγέλλει την καταστολή και την αστυνομική βία και αναφέρει ότι οι αγρότες έχουν βιώσει στο πετσί τους τις αγριότητες των αστυνομικών τόσα χρόνια και στέλνουν μήνυμα ότι θα σταθούν δίπλα στους πολίτες που αγωνίζονται για τα Άγραφα με κινητοποιήσεις και αγώνες. Κλείνοντας καταγγέλλουν την κυβέρνηση για καταπάτηση του φυσικού πλούτου της Ελλάδος και ότι όλα γίνονται για το χρήμα και τα συμφέροντα των μονοπωλίων.