Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Λάρισας γύρω στις 9 το βράδυ, μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του onlarissa.gr, μια γυναίκα που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο και το όχημά της «προσγειώθηκε» πάνω στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου», με αποτέλεσμα να παρασύρει ένα παγκάκι όπου καθόταν αμέριμνος ένας άνδρας.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας ο τραυματίας

Ο άνδρας τραυματίστηκε όταν βρέθηκε στο έδαφος, ενώ στο σημείο έσπευσαν τόσο η αστυνομία όσο και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τον τραυματία να μεταφέρεται στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 01.05.2024 – Θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό! Τραγωδία στην Ημαθία λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τρίτης, έπειτα από τροχαίο στην περιοχή Άραχος. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η πυροσβεστική, ένα αυτοκίνητο, >>>κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες<<< συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εγκλωβιστεί εντός του ΙΧ ο 30χρονος οδηγός. Στο σημείο έσπευσαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άτυχο οδηγό, χωρίς τις αισθήσεις του.

  2. 01.05.2024 – Σύγκρουση τριών αυτοκινήτων στη Μεσογείων – Κυκλοφοριακό χάος! Τροχαίο σημειώθηκε στην κάθοδο της Μεσογείου, λίγο πριν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, που κινούνταν στην κάθοδο της Μεσογείων, >>>κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες<<<. Η κυκλοφορία στη Μεσογείων γίνεται από τη μία λωρίδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντική ανάσχεση των αυτοκινήτων. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς φαίνεται πως υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ