«Είχε ξυπνήσει λίγο το βραδάκι, είχε και λίγο πονάκια στα δοντάκια», θυμάται η μητέρα του βρέφους που πέθανε ξαφνικά στη Θήβα

«Έχει φύγει ένα “κομμάτι” μας. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Αγγελάκι ήταν, πώς μπορούμε να ηρεμήσουμε;» λέει η μητέρα του 1,5 ετών βρέφους που πέθανε ξαφνικά στη Θήβα.

«Πρώτα μίλαγε και έλεγε το όνομα του αδερφού της, τώρα βλέπει τις φωτογραφίες του και φιλάει τις φωτογραφίες του», συνεχίζει η μητέρα του βρέφους, μιλώντας στο Star, για την αδερφή του. Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού που «έσβησε» ανήμερα του Πάσχα ζητεί από τις Αρχές να μάθει πώς πέθανε.

«Είχε ξυπνήσει λίγο το βραδάκι, είχε και λίγο πονάκια στα δοντάκια. Καθίσαμε μαζί του, τον ηρεμήσαμε. Ήπιε τότε λίγο γαλατάκι, λίγο χαμομήλι, του δώσαμε και λίγο μέλι. Το πρωί είχα ξυπνήσει, ήταν ξύπνιος κι αυτός. Μετά από μερικά λεπτά, που ήρθα μέσα στο δωμάτιο, τον βρήκα, είχε “φύγει”…» περιγράφει με δάκρυα στα μάτια.

Την Πέμπτη αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να δοθούν οι απαντήσεις για τον λόγο που έχασε τη ζωή του το βρέφος.

Ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης, αναφέρει στο Star: «Οι θάνατοι κάτω των 5 ετών συνήθως είναι αποτέλεσμα είτε ατυχημάτων, δηλαδή δηλητηρίαση ή πνιγμονή, είτε κάποιων ανωμαλιών που μπορεί να υπάρχουν στην ανατομική διάπλαση ή διαταραχές στην καρδιακή λειτουργία. Φυσικά υπάρχουν τα ξένα νοσήματα, όπως είναι τα νοσήματα του αναπνευστικού, που προκαλούν συγκεκριμένα συμπτώματα και πάντα δεν πρέπει να ξεχνάμε στη διερεύνηση τις εγκληματικές ενέργειες, όπως είναι ο βίαιος θάνατος μετά από κάποια κακοποίηση του παιδιού».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ