Ο 64χρονος ιδιοκτήτης της καφετέριας «NOVEL», βρέθηκε απαγχονισμένος από τις σκάλες που οδηγούν στον επάνω όροφο της καφετέριάς του, ενώ τον άτυχο επιχειρηματία βρήκαν κοντινά του πρόσωπα, τα οποία ανησύχησαν από την αργοπορία του και τον αναζήτησαν.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στην θλίψη και την οδύνη την οικογένειά του, τους συγγενείς και φίλους, την ίδια την τοπική κοινωνία, που είναι σοκαρισμένη από τον θάνατό του.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας, που εξηγεί τους λόγους της πράξης του, ενώ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η τελευταία του ανάρτηση αποτυπώνει την πίεση που αισθανόταν από όλα όσα συμβαίνουν:

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ