Ο δημοφιλής ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος υπέστη  λιποθυμικό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής 28/4/2024, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης και ενώ διασκέδαζε μαζί με τον υπόλοιπο θίασο σε κεντρικό εστιατόριο των Αθηνών.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το zappit.gr και όσα είπε στο Πρωινό ο Θάνος Βάγιος, ο Λάκης Λαζόπουλος ζαλίστηκε και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του κάνουν οι γιατροί ράμματα. Επιπλέον, έγιναν μια σειρά από εξετάσεις για προληπτικούς λόγους,

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απρ 28, 2024 – Πέθανε ξαφνικά ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος! Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία μόλις 46 χρονών, ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σκηνοθέτης και ηθοποιός από τη Βέροια. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας Άγγελος Κολοκοτρώνης, ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος υπέστη “έμφραγμα του μυοκαρδίου” και πέθανε σε ηλικία μόλις 46 χρονών το πρωί του Σαββάτου 27 Απριλίου, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και σπουδαίο καλλιτεχνικό ταλέντο. Ήταν creative director στο ΔΗΠΕΘΕ, και συμμετείχε ως εμψυχωτής στην ομάδα «ΑΝΤΙδράσις».Είχε πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων και στο έργο του Άγγελου Κολοκοτρώνη «Πλανώδιοι Έρωτες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ