«Βαρύ» είναι το ποινικό παρελθόν των χούλιγκαν που προφυλακίστηκαν για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στο Ρέντη και οδήγησαν στον θανατηφόρο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Από το πρωί της Κυριακής, συνολικά 32 κατηγορούμενοι απολογήθηκαν ο ένας μετά τον άλλον στους τρεις ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση με πέντε από αυτούς να κρίνονται προφυλακιστέοι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των προσωρινά κρατούμενων στους 12.

Μεταξύ των κατηγορουμένων που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι είναι, σύμφωνα με τις αρχές, και κάποιοι που φέρονται να ανήκουν στην ηγετική ομάδα. Πρόκειται για έναν 22χρονο ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του άτυχου αστυνομικού τον περασμένο Δεκέμβριο.

Νωρίτερα, κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος με το προσωνύμιο «Κοντός» ο οποίος φέρεται να είχε, επίσης, κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη των επεισοδίων.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την εμπλοκή του στα επεισόδια φέρεται να συνεργάστηκε με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί , και ήταν εκείνος που «τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης» που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ