Για ακόμη μία φορά μετά τις απειλές του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη Γρηγόρη Δημητριάδη για δημοσίευμα του site μας σχετικά με την εμπλοκή του στο λογισμικό Predator που μόλυνε τα κινητά τηλέφωνα με σκοπό να παρακολουθεί η κυβέρνηση επικίνδυνους κατά αυτήν στόχους, ένα ακόμη άτομο που σχετίζεται με την μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία που πέρασε από την εποχή της μεταπολίτευσης ως κυβέρνηση της Ελλάδος, μας απειλεί με εξώδικα.

Ο λόγος για τον δικηγόρο γιο της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη.

Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη που έκανε το site Karditsastakra.com σχετικά με εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα καθώς και με την κατανάλωση του αλκοόλ που υπήρχε όπως και με τις απειλές απέναντι στα όργανα της τάξης οι οποίοι έφτασαν στο σημείο για να καταγράψουν το περιστατικό. Ο κύριος Ιωάννης Αγγελόπουλος ο οποίος τυγχάνει να είναι και δικηγόρος μας ζητάει να κατεβάσουμε το εν λόγω άρθρο γιατί όπως αναφέρει θίγεται η υπόληψή του.

Παραθέτουμε το email που μας έστειλε και στην ουσία μας απειλεί:

“Με ιδιαίτερη έκπληξη και αγανάκτηση διαπιστώνω ότι εξακολουθούν να είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα σας, τα κάτωθι ψευδή και συκοφαντικά άρθρα με τους εξής τίτλους:

“Λιώμα στο πιοτό ο γιος της Βούλτεψη! Έπεσε πάνω σε μπάρες και διαλύθηκε το αυτοκίνητο! Πήραν τηλέφωνο τον Διοικητή της Τροχαίας και κάλυψε το γεγονός” (12-2-2023) και

” Πολακισμοί” λέει η Βούλτεψη ότι είναι η φτωχοποίηση της κοινωνίας! Δεν μας λες για τον γιο σου που οδηγούσε λιώμα στο ποτό και απειλούσε τους αστυνομικούς στον έλεγχο του αλκοτέστ” (28-2-2023).

Επειδή, όπως προανέφερα, πρόκειται για άκρως ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα, σας καλώ να τα κατεβάσετε εντός εικοσιτεσσάρων (24) ωρών από τη λήψη του παρόντος, διαφορετικά θα προσφύγω δικαστικά σε βάρος σας για τη διαφύλαξη της προσωπικής μου τιμής και υπόληψης.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου,
Ο προσκαλών- δηλώνΙωάννης Αθ. Αγγελόπουλος, Δικηγόρος Αθηνών”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ