Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις προηγούμενες μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε μία κλειστή σύσκεψη στην οποία πήραν μέρος οι στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού και o Αμερικάνος σύμβουλός επικοινωνίας του Stan Greenberg.
Στην σύσκεψη έγινε μία ανάλυση πολιτικού κόστους των τελευταίων αρνητικών που συνέβησαν στην κυβέρνηση.

Πολιτικό κόστος από υπόθεση Πάτση και τον πρόσφατο πλειστηριασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που φέρεται να ειπώθηκε είναι ότι είχε μεγαλύτερη επίπτωση στο προφίλ της κυβέρνησης η υπόθεση Πάτση από τις υποκλοπές στον απλό κόσμο.
Επίσης, ζημιά στο προφίλ της κυβέρνησης έκανε ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στο σπίτι της δημοσιογράφου με τον πλειστηριασμό.
Πλειστηριασμοί συμβαίνουν συνέχεια, ωστόσο το βίαιο σπάσιμο της πόρτας και ο τραυματισμός άλλαξε τις διαθέσεις της κοινής γνώμης.

Οι πλειστηριασμοί και η Αττική οδός

Άλλωστε, οι δημοσκοπήσεις μετά την υπόθεση υποκλοπών δεν άλλαξαν τις ισορροπίες, πήγαν πολλούς κεντρώους στο πεδίο των αναποφάσιστων.

Την εικόνα του Πρωθυπουργού τραυμάτισαν τα θέματα Πάτση-πλειστηριασμών αφού οι πολίτες θεωρούν ότι με κυβέρνηση ΝΔ δεν υπάρχει πλέον προστασία πρώτης κατοικίας. Μάλιστα, στην σύσκεψη αναφέρθηκε ότι την εικόνα της κυβέρνησης τραυμάτισε παλαιότερα και το θέμα του κλεισίματος της Αττικής οδού λόγω χιονιά καθώς έδειξε ανεπάρκεια. Ενώ σταθερή είναι η φθορά της κυβέρνησης σχετικά με την ακρίβεια και την ακριβή ενέργεια.

Νέα περίπτωση Πάτση

Το ζήτημα που απασχολεί τώρα την κυβέρνηση είναι ότι στο προσκήνιο βγαίνει και άλλη περίπτωση Πάτση. 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: