Πηδάει από το καράβι και ο γιατρός Νίκος Καπραβέλος ο οποίος ενώ τόσο καιρό τρομοκρατούσε τον κόσμο για τα κρούσματα και απαιτούσε μέτρα περιορισμού και συνεχόμενο εμβολι@σμό για να γλιτώσει το κελί βγάζει στη φόρα την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Όπως ανέφερε στο κανάλι Κόντρα που έδωσε το παρών η διαχείριση της πανδημίας ήταν τραγική και δεν υπήρχαν γιατροί, δεν υπήρχα νοσηλευτές και αδυνατούσαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους οι οποίοι πέθαιναν στους διαδρόμους.

Όπως τόνισε στην επαρχία τα προβλήματα ήταν τεράστια αφού δεν υπήρχε το διαθέσιμο προσωπικό για να μπορέσει να εξυπηρετήσει και να σώσει ανθρώπους οι οποίοι είχαν νοσήσει από Covi-d.

Αυτά φυσικά προτού βγει η έκθεση Λύτρα δεν τα ανέφερε και απαιτούσε εμβολι@σμούς και μέτρα καταπίεσης.

Έτσι νομίζεις ότι θα γλυτώσεις ρε Καπραβέλο?

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΚΟΥΛΙΚΟΨΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΔΟΛΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΟΎΝ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙΑ , Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ”ΔΕΙΝΕΙ” ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ”ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ” ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΕ, ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΒΉΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ