Χέρι-χέρι Μητσοτάκης και Ιερώνυμος για καινούργια φαγοπότια στον Πειραιά

Μέσα σε λίγες μέρες, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται ξανά τον Πειραιά και συγκεκριμένα το Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας, αυτή τη φορά για μια μεγάλη επένδυση στην περιοχή

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Οικονομικής Υπηρεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΕΚΥΟ), Δρ. Νικόδημο Φαρμάκη, από το τεράστιο αυτό έργο πρόκειται να προκύψουν 10.000 νέες θέσεις εργασίας, με πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία αλλά και τη χώρα γενικότερα.
Την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, σε ειδική εκδήλωση στο Σχιστό (Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων), θα παρουσιάσουν ένα από τα μεγαλύτερα έργα της χώρας, επενδύσεις που πραγματοποιούνται σε έκταση της Εκκλησίας και ήδη έχουν προχωρήσει όλες οι σχετικές διαδικασίες.

One thought on “Χέρι-χέρι Μητσοτάκης και Ιερώνυμος για καινούργια φαγοπότια στον Πειραιά

 1. Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης: Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Ιερώνυμου σε Ισραηλινούς επιχειρηματίες

  «Ιερές» μπίζνες από ανίερους Ιεράρχες!

  Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για εκμίσθωση 99 ετών μεγάλου τμήματος της χερσονήσου του Καβουρίου σε εβραϊκά συμφέροντα, με αντίκρισμα 2,730 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

  Τι παραχωρείται

  Τα ακίνητα που παραχωρούνται στον επενδυτή προς αξιοποίηση είναι συνολικής έκτασης άνω των 17,3 χιλ. τ.μ. εντός της περίφημης έκτασης των περίπου 85 στρεμμάτων γνωστής και ως «Ορφανοτροφείο» της Εκκλησίας στη Βουλιαγμένη.

  https://www.seferou-maria.gr/%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84/

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *