10/09/22  Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης Π.Ο.Ε.Υ.

Οι Υγειονομικοί υπάλληλοι σε αναστολή εργασίας πάντα στους δρόμους για την διεκδίκηση των βασικών Ανθρωπίνων και Εργασιακών Δικαιωμάτων.

«Οι Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι.»

Θουκυδίδης

Ένας χρόνος αναστολών, ένας χρόνος αγώνων για το Δικαίωμα στη Ζωή, στην Υγεία, στην Ελευθερία.

Ένας χρόνος δύσκολος, γιατί τα αυτονόητα Δικαιώματα είχαν ένα τίμημα ακριβό.
Το δικαίωμα στην Ελεύθερη επιλογή οδήγησε στο δρόμο χιλιάδες Υγειονομικούς και τις οικογένειές τους.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί διαλέξαμε αυτόν το δρόμο, είμαστε υπερήφανοι γιατί ακολουθούμε το δύσκολο αλλά σωστό μονοπάτι προς την Ελευθερία.

Είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε την αξία των αγώνων μας στις επόμενες γενιές ως θεματοφύλακες της ιστορικής κληρονομιάς του τόπου μας, πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ακούσουμε την λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μαζί με όλο τον κόσμο.

Παλεύουμε για τις αξίες και τα ιδανικά μας και θα το κάνουμε έως ότου σταματήσει η αναπνοή μας, η φωνή μας, έως ότου υπάρξει ξανά δημοκρατία στην Ελλάδα.

Η ΕΡΤ για ακόμα μια φορά απέδειξε πως είναι το φερέφωνο της εκάστοτε Κυβέρνησης η οποία και χαρακτήρισε τους Υγειονομικούς ως αντιεμβολιαστές.

Είναι λυπηρό να προπαγανδίζεται το δικαίωμα στην Ελεύθερη επιλογή με χαρακτηρισμούς ανυπόστατους, ειδικά από  Μ.Μ.Ε που έχουν πάρει πακτωλό χρημάτων εν μέσω πανδημίας , και τα οποία ποτέ δεν στάθηκαν δίπλα μας (με εξεύρεση το focus fm και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη που πάντα μας στηρίζει.)

Τέλος Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλο αυτό τον κόσμο πού ήρθε από όλη την Ελλάδα, είναι μία γροθιά και βρίσκεται μπροστά κατά του δυνάστη που μας αφαίρεσε το δικαίωμα της εργασίας, καταπατά τα θεμελιώδη δικαιώματα και το Σύνταγμα.

Εκ του συντονιστικού Π.Ο.Ε.Υ. (Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας)