Περικυκλωμένους με δεκάδες άνδρες των Ματ καθώς και άλλους ένστολος είχε η περήφανη Ελληνική Αστυνομία που έχει αφήσει όλους τους δολοφόνους και βιαστές να κυκλοφορούν ελεύθεροι και τους λαθρομετανάστες να μπουκάρουν μέσα στα σπίτια και να σκοτώνουν ηλικιωμένους για να τους πάρουν τα χρήματα, τους υγειονομικούς, οι οποίοι βρισκόταν έξω από το Βελλίδειο Εκθεσιακό Κέντρο που διεξαγόταν η ομιλία του πολιτικού αλήτη Κυριάκου Μητσοτάκη για να μην δημιουργήσουν προβλήματα. Οι υγειονομικοί ήταν περίπου στα 300 άτομα και όπως έχουν αποδείξει τόσες φορές με τις πορείες που έχουν κάνει δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.
Το εξωφρενικό στην υπόθεση είναι ότι ενώ συγκεντρώθηκαν στη μία λωρίδα του δρόμου χωρίς να εμποδίζουν τη διέλευση τον πολυτελών αυτοκινήτων που μετέφεραν τους εθνικούς προδότες μέσα στο χώρο της έκθεσης, ήθελαν να τους πάνε ακόμα πιο πίσω με σκοπό να μην ενοχλούνται από τα γιουχαΐσματα όσοι περνούσαν από εκεί.
Μάλιστα ένας γαλονάς που πληρώνεται από τον ελληνικό φορολογούμενο λαό είπε σε ένα συνάδελφό του ότι δεν είναι η εικόνα αυτή να περνάνε οι επίσημοι και να ακούγονται τα γιουχαΐσματα.
Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και θα πρέπει και οι υγειονομικοί να σκεφτούν πολύ καλά όταν φωνάζουν ότι θέλουν μαζί τους την αστυνομία.
Πρέπει να καταλάβουν ότι η αστυνομία είναι απέναντί τους και δεν υπάρχει καμία των περιπτώσεων να τους υποστηρίξει.