Κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι χωρίς να τους ενοχλεί κανένας.
Η δικαιοσύνη έρμαιο στα χέρια του Κώστα Τσιάρα που αποτελεί ντροπή για την πόλη της Καρδίτσας να έχει στείλει στο ελληνικό κοινοβούλιο ένα τέτοιον άνθρωπο χωρίς όρια και φραγμούς, κλείνει τα μάτια και τους αφήνει να αλωνίζουν. Δημητριάδης, Κοντολέων, Οικονόμου:
Οι δύο πρώτοι εκτελούσαν τις εντολές του παρανοϊκού ανασφαλή Μητσοτάκη να παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα, φυτεύοντας παράνομα λογισμικά στα κινητά πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων που δεν εξυπηρετούσαν το καθεστώς και ο τελευταίος πήγε να φάει από τα ταμεία του ελληνικού λαού 800 εκατομμύρια με την κομπίνα των ψηφιακών ταυτοτήτων.
Ο λαός απαιτεί να καθίσουν στο σκαμνί και να δικαστούν όπως θα δικαζόταν ο κάθε Έλληνας πολίτης αν είχε διαπράξει τα ίδια αδικήματα.
Εδώ και τρία χρόνια η δικαιοσύνη έχει καταλυθεί, εφαρμόζει αντισυνταγματικούς νόμους και βάσει αυτών δικάζει τον κόσμο. Ένα παρακράτος μαφίας που έστησε ο Μητσοτάκης μαζί με τον Κώστα Τσιάρα για να βρίσκονται έξω οι εκλεκτοί και να συλλαμβάνονται όσοι αντιδρούν.