Μυστικός Δείπνος πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε πολυτελές εστιατόριο στα βόρεια προάστια με το λόμπι των Καραμανλήδων και την κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ο Κώστας Καραμανλής ζήτησε από την κυρία Κεφαλογιάννη να ηγηθεί του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας αφού όπως είπε τα τελευταία γεγονότα με τις υποκλοπές αλλά και όλη η πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει φέρει το κόμμα κοντά στο 20% σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο ίδιος από δημοσκόπους.
«Πρέπει να βγεις μπροστά για να μην πιάσουμε πάτο» φαίνεται να είπε ο πρώην πρωθυπουργός και αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.
Η κυρία Κεφαλογιάννη θα έχει και τη στήριξη της οικογένειας Βαρδινογιάννη αφού οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από άριστες.
Το πρόβλημα παραμένει ο Νίκος Δένδιας ο οποίος αναμένεται να μην το δεχτεί εύκολα και να υπάρχει κάποια αντίδραση. Όπως και να έχει ο ανώμαλος ματάκιας Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί πλέον παρελθόν για τη χώρα έπειτα από τρία χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησης στο τιμόνι της Ελλάδας.