Τα πυρά του Κυριάκου Βελόπουλου συγκέντρωσε ο νέος διοικητής της ΕΥΠ ο οποίος πριν δύο εικοσιτετράωρα είπε ότι όλοι παρακολουθούνται για θέματα Εθνικής ασφάλειας.
Με αυτή την πρόφαση ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί τον παραπάνω λόγο και να “αναγκάσει” τον Εισαγγελέα της ΕΥΠ να βάλει υπογραφή στην παρακολούθηση του τηλεφώνου του.
Αναλυτικά ο κύριος Βελόπουλος ανέφερε:
«Ούτε η χώρα είναι σοβαρή ούτε έχει πολιτικούς σοβαρούς. Συνάδελφοι βουλευτές είχαν συνδεθεί και έδιναν on air όσα συζητούνταν στην Επιτροπή Θεσμών. Πόσο σοβαρό είναι αυτό από μόνο του; Θλίψη πραγματική. Άκουσα τον πρωθυπουργό να λέει ότι ανέλαβε την ΚΥΠ γιατί είχε προβλέψει ότι η χώρα θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Τελικά όμως δεν προέβλεψε την κρίση που έχουμε, την πείνα και την ενεργειακή ένδεια που είναι προ των πυλών. Όμως η πρόταση να φτιάξουμε την ΕΥΠ γεννά ένα ερώτημα: 50 χρόνια κυβερνάτε τώρα το θυμηθήκατε; Γιατί πράγματι η ΕΥΠ έχει γίνει εργαλείο παρακολούθησης των αντιπάλων σας. Αυτό που είπε ο διοικητής της ΕΥΠ ανερυθρίαστα ότι «όλοι παρακολουθούνται» σημαίνει ότι η Δημοκρατία τελείωσε.

Προηγούμενο άρθροΈνας χρόνος χωρίς εργασία, ένας χρόνος στην ανέχεια: Οι υγειονομικοί σας καλούν στην πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας σε Κυριάκο Μητσοτάκη: “Είσαι δειλός, κρύβεσαι πίσω από τον ανιψιό σου για να τη βγάλεις καθαρή”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ