Ένας χρόνος χωρίς εργασία, ένας χρόνος χωρίς δικαίωμα στη ζωή, ένας χρόνος που κάποια αρρωστημένα μυαλά εκτελώντας εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων τους πέταξαν στο δρόμο.
Η αιτία είναι γνωστή λίγο-πολύ σε όλους αλλά για όσους δεν την γνωρίζουν θα αναφέρουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν υπέπεσαν σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα στην εργασία τους αλλά αντιστάθηκαν με όλη τους τη δύναμη σε μία ιατρική πράξη που ενώ απαγορεύεται από τις συνθήκες του Οβιέδο και της Νυρεμβέργης να εκβιάστει κάποιος, την έκαναν υποχρεωτική.
Δεν θέλησαν να βάλουν στον οργανισμό τους ένα σκεύασμα που βρισκόταν σε πειραματικό στάδιο και δεν δέχτηκαν με το έτσι θέλω να τους γονατίσει η κυβέρνηση του υγειονομικού δικτάτορα Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η τιμωρία τους ήταν η εκδίωξη τους από τα νοσοκομεία και από τις εργασίες τους που θα μπορούσαν να προσφέρουν τα μέγιστα βοηθώντας στο χάος της πανδημίας.
Οι άνθρωποι αυτοί σας καλούν να συμπαρασταθείτε στον ένα χρόνο που βρίσκονται μακριά από τη δουλειά τους, η οποία είναι το φυσικό τους περιβάλλον και να συμπαρασταθείτε στην ανέχεια που έχουν πέσει αυτοί και οι οικογένειές τους.
Την Πέμπτη πρώτη του μηνός δίνουμε όλοι το παρόν στη Θεσσαλονίκη στις 6:30 το απόγευμα με καλεσμένους εκλεκτούς ομιλητές και πορεία στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.
Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν τη στήριξή σας. Σήμερα είναι αυτοί αύριο θα έρθει και η δική σας η σειρά.

Προηγούμενο άρθροΔεν έχει πάτο το βαρέλι: Διόρισαν τον Θανάση Κουκάκη στο γραφείο της Νίκης Κεραμέως και έπειτα τον παρακολουθούσαν!!!
Επόμενο άρθροΒελόπουλος: Αυτό που είπε ο διοικητής της ΕΥΠ ότι «όλοι παρακολουθούνται», σημαίνει ότι η Δημοκρατία τελείωσε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ