Μεγάλη έκταση πήρε ένα γεγονός το οποίο συνέβη στο Ρέθυμνο με Γερμανούς τουρίστες που είχαν μεταβεί στην Κρήτη για να κάνουν διακοπές όπως συνηθίζουν τα τελευταία πέντε χρόνια και δέχτηκαν επίθεση από δυο κρητικούς κατοίκους του Μυλοποτάμου.
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν υπήρξε ένα τρακάρισμα μεταξύ του οχήματος που επέβαιναν οι Γερμανοί τουρίστες και των δύο κρητικών και ζητήθηκε από την γερμανική οικογένεια να ανταλλάξουν στοιχεία με σκοπό να γίνει δήλωση από τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Οι δύο Κρητικοί νευρίασαν και άρχισαν να χτυπάνε τον οδηγό του οχήματος και μάλιστα ο ένας εξ αυτών τράβηξε και μαχαίρι απειλώντας τους υπόλοιπους.
Στην προσπάθεια να διαφύγει ο Γερμανός οδηγός τον ακολούθησαν και άρχισαν να χτυπάνε το αυτοκίνητό του με κατοίκους του Ρεθύμνου να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν για να τελειώσει εκεί το συμβάν.
Φυσικά είναι κατακριτέο να παίρνει κάποιος το νόμο στα χέρια του και με τσαμπουκά να θέλει να επιβληθεί.
Άμεσα ειδοποιήθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Θεοδωρικάκος ο οποίος επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του αστυνομικού τμήματος Ρεθύμνου για να προχωρήσει στην άμεση σύλληψη των δραστών, ο κύριος Κικίλιας Υπουργός Τουρισμού βγήκε και καταδίκασε το γεγονός, η γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα άρχισε να διαμαρτύρεται για το ότι κινδύνευσε μία γερμανική οικογένεια και βλέπουμε ένα κράτος να έχει ξεσηκωθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Αν όλο αυτό γινόταν αντίθετα και οι Γερμανοί ήταν αυτή που προχωρούσαν σε πράξεις βίας εναντίον των Ελλήνων θα υπήρχε αυτή η αντιμετώπιση?
Θα ξεσηκωνόταν όλοι οι αρμόδιοι φορείς ώστε να συλληφθούν οι Γερμανοί και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα?
Ο Έλληνας έχει τα ίδια δικαιώματα μέσα στη χώρα του με τους ξένους ή έχει καταντήσει πολίτης δεύτερης κατηγορίας?

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα για ακόμα μία φορά, δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο
Επόμενο άρθροΧρεώνουν όσο γουστάρουν οι νταβατζήδες της ενέργειας, τεράστια απόκλιση κάθε μήνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ