Το καλοκαίρι τελειώνει, οι τουρίστες φεύγουν, η βαριά βιομηχανία πολλών χωρών φθίνει σε ένα μήνα και ξεκινάει όπως κάθε χρόνο ένα νέο παραμύθι αφού πλέον το αφήγημα του κορ@νοιού δεν πουλάει και δεν θα σπεύσουν κατά χιλιάδες να εμβολιαστούν πλήθος κόσμου.
Άμεσα πρέπει να φέρουν ένα άλλο project ώστε να συνεχίσουν να πουλάνε τα εμβόλι@, να αραιώνει ο πληθυσμός και να έχουν τον κόσμο μαντρωμένο στα σπίτια. Αυτό ακούει στο όνομα ευλογιά των πιθήκων…
Στην αρχή υπήρχαν κάποια κρούσματα και από κει και πέρα επικράτησε μία σιγή ιχθύος ξαφνικά, αρχίζουν να αυξάνουν τα κρούσματα και να κηρύσσεται κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Αυτό έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου άρχισε να χτυπάει το καμπανάκι για την επικινδυνότητα του ιού, άρχισαν να ψάχνουν τα διαθέσιμα εμβόλι@ και τι ποσότητα υπάρχει διαθέσιμη, άρχισαν να πασάρουν στα φαρμακεία διαθέσιμα τεστ και πάει λέγοντας.
Μία ολόκληρη βιομηχανία που έχει στηθεί με σκοπό το κέρδος των φαρμακοβιομηχανιών αλλά φυσικά του τελικού σχεδίου της αραίωσης πληθυσμού για να μπορέσει το περιβάλλον με την κλιματική αλλαγή να «ταΐσει» τους εκλεκτούς που θα απομείνουν.