Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στα social media η χήρα του αδικοχαμένου μαχητικού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ καταγγέλλει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Τάκη θεοδωρικάκο ότι δεν δέχεται να τη συναντήσει αυτή και τον δικηγόρο της με σκοπό να την ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του άντρα της. Όπως αναφέρει καμία ενημέρωση δεν υπάρχει και από την υπηρεσία της αστυνομίας η οποία έρευνα τέτοια εγκλήματα και έχει αναλάβει την υπόθεση.
Πριν κάποιους μήνες έστω τυπικά υπήρχε ένα τηλεφώνημα μία φορά το μήνα για τις εξελίξεις στην υπόθεση ενώ από τη στιγμή που άλλαξαν πρόσωπα στην εν λόγω υπηρεσία χάθηκε κάθε επαφή.
Πολλά ερωτήματα προκύπτουν για το συγκεκριμένο θέμα αφού όπως έχουν βγει στη φόρα στοιχεία ο δημοσιογράφος γνώριζε πολλά για δουλειές που είχαν να κάνουν με λαθρεμπόριο καυσίμων, ναρκωτικών και αφορολόγητων τσιγάρων που όπως κατήγγειλε ο Στέφανος Χίος στην εφημερίδα του τα νήματα κινούσε ο ανιψιός του Πρωθυπουργού κ Δημητριάδης ο οποίος δουλεύει στο πρωθυπουργικό γραφείο.