Εδώ και αρκετό καιρό το φωνάζαμε και εμείς από την σελίδα μας αλλά και όλοι αυτοί όσους ο Μητσοτάκης και η Νέα Τάξη Πραγμάτων κόλλησαν την ταμπέλα του “ψεκασμένοι” για να υποβαθμίσουν τις καταγγελίες σχετικά με το ΕΓΚΛΗΜΑ που στήθηκε πίσω από τα εμβόλι@. Στη σημερινή της έκδοση η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα αναφέρει και αυτή αυτό που είχαμε καταθέσει εδώ και καιρό: Όλα στήθηκαν εξαρχής με σκοπό την μείωση του πληθυσμού.
Αυτή τη στιγμή η γη με τα κλιματικά φαινόμενα τα οποία συμβαίνουν καθώς και με την μείωση ρευστότητας σε όλες τις χώρες δεν μπορεί να συντηρήσει 8 δισεκατομμύρια ανθρώπων.
Με κάποιο τρόπο έπρεπε ένα σημαντικό ποσοστό να φύγει από τη μέση για να μπορέσουν οι υπόλοιποι να ζήσουν με μία σχετική άνεση.
Ασφαλώς αυτοί που θα έπρεπε να φύγουν από τη μέση θα ήταν η μεσαία και φτωχή τάξη και όχι οι πλούσιοι και η ελίτ. Έπέβαλαν κυρώσεις και αβάσταχτα πρόστιμα με σκοπό ένας άνθρωπος του μεροκάματου να λυγίσει και να πει ότι από το να με διώξουν από την εργασία μου ή να πληρώνω συνεχόμενα τεστ και να μην μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου καλύτερα να πάω να το κάνω.
Αυτοί που έχουν άφθονο χρήμα πέρα ότι ήταν μιλημένοι σχετικά με το έγκλημα που θα συντελεστεί δεν θα τους πείραζε σε καμία περίπτωση ακόμα κι αν δεν ήθελαν να προχωρήσουν σε αυτή την ιατρική πράξη να πληρώσουν κάτι παραπάνω σαν ενδεχόμενες κυρώσεις.
Έτσι έβγαλαν από τη μέση αρκετό κόσμο και έχει αρχίσει να αραιώνει ο πληθυσμός της γης.
Αυτό δεν θα σταματήσει φυσικά εδώ αφού θα έρθουν και άλλα εμβόλι@ με σκοπό να μειωθούν όσο το δυνατόν οι άνθρωποι που κατά την Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν είναι απαραίτητοι στο κοινωνικό σύνολο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ