Απασφάλισε ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.
Με τρία tweet τα οποία ανέβασε βγάζει στη φόρα τα σχέδια του Μητσοτάκη και καυτηριάζει την προσφορά του έως τώρα στον ελληνικό λαό.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Μητσοτάκης αρπάζει χρήματα από τους Έλληνες και τα δίνει σε μεγάλα funds Ελλάδας και εξωτερικού.
Κατά γράμμα αναφέρει:

Η «προσφορά» Μητσοτάκη,Μαξίμου,οικον.επιτελείου: Πληθωρισμός πολύ πάνω από Ευρωζώνη. Ρεκόρ ενεργειακής ακρίβειας,φτώχειας. Ρεκόρ καταναλωτικών φόρων. Αποκλεισμός νέων από αγορά ακινήτων. Μνημονιακή πτώση πραγματικού εισοδήματος για 2 στους 3. Ρεκόρ ανισότητας. Κι όμως καμαρώνουν!

Από Σεπτ.2021 κοινωνία&οικονομία λεηλατούνται με ρήτρα αναπροσαρμογής, καταχρηστικές χρεώσεις. Τα funds,όσοι κρύβονται πίσω από αυτά,στο παιχνίδι τη σωστή στιγμή(πως το ήξεραν) Τα χρηματιστηριακά κόλπα άλλαξαν κλίμακα. Φτιάχτηκαν ολιγάρχες Κέρδη δισεκ. από το υστέρημα των πολλών

Σύμφωνα με έρευνα: (Καpa Research,Ινστιτούτο Ν.Πουλαντζάς): 1 στα 2 νοικοκυριά δεν καλύπτει ενεργειακές του ανάγκες. 7 στα 10 νοικοκυριά σε αυτή την κατάσταση,με εισόδημα κάτω από 1500 ευρώ το μήνα. 1 στους 3 κόβει τρόφιμα,φάρμακα για να πληρώσει ηλεκτρικό. Εξαθλίωση υπέρ λόμπι.

Προηγούμενο άρθροΚατασχέσεις στους πολίτες διευκολύνσεις στους πολιτικούς οι τράπεζες
Επόμενο άρθροΣτέφανος Χίος: Ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε εντολή να με καθαρίσουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ