Θα σας μεταφέρουμε την πληροφορία όπως μας την είπαν και θα περιμένουμε τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι αλήθεια και όχι τρολιά.

Η πολύ γνωστή εταιρεία πολυτελών ρολογιών Rolex έχει έναν πολύ αναλυτικό κατάλογο με τους ιδιοκτήτες των ρολογιών της. Για όσους δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για τα ρολόγια που κατασκευάζει η ελβετική εταιρεία που ίδρυσαν οι Χανς Βίλσντορφ και Αλφρεντ Ντέιβις, το αρχείο με όσους κατέχουν Rolex δεν σχετίζεται με την αγορά αλλά με το service και τις επισκευές. Οποιος πάει για service το Submariner ή το κομψό Oyster του (στοιχίζει περί τα 600 ευρώ) έχει και μια προσωπική καρτέλα με όλα τα στοιχεία του και φυσικά με τα ποσά που καταβάλλει για τις υπηρεσίες που λαμβάνει.

Σε έναν στατιστικό έλεγχο που έκαναν πρόσφατα οι ειδικοί τής εταιρείας λέγεται ότι έμειναν άφωνοι με το πόσα Rolex είναι στην κατοχή υπαλλήλων του ΣΔΟΕ και της ΑΑΔΕ γενικότερα. Τα περισσότερα από αυτά μάλιστα δεν αγοράστηκαν από αυτόν που τα φοράει και τα πάει για service αλλά από κάποιον άλλο. Είναι εν ολίγοις δώρα. Λεπτομέρειες για την περίεργη συνήθεια να πηγαίνουν στα γενέθλια στελεχών του ΣΔΟΕ και των ελεγκτικών κέντρων Rolex δεν γνωρίζω.

Κατά καιρούς στα επαγγέλματα αναπτύσσονται ειδικές συνήθειες. Πώς οι ναυτικοί καπνίζουν πίπα; Ε στη ΔΙΕΣΕΛ, την ΥΕΔΔΕ και στα ΕΛΚΕ φοράνε Rolex. Και είναι τόσο πολλά που στη Rolex σκέπτονται να κάνουν έκπτωση για τους υπαλλήλους τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ