Σε μια ιδιαιτέρως σοβαρή καταγγελία προχώρησε την Τετάρτη ο φυλακισμένος και εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας. Αναφερόμενος στην δίωξή του από την αλβανική Δικαιοσύνη, ο Φρέντι Μπελέρης τόνισε για μια ακόμη φορά πως «η υπόθεση είναι στημένη πολιτικά, καθοδηγούμενη από ένα χέρι, όπως φαίνεται».

Ο βασικός εναντίον μου μάρτυρας παραδέχθηκε πως «χρηματίστηκε από την Αστυνομία της Αλβανίας» κατήγγειλε ο Φρέντι Μπελέρης.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε: «Η παραδοχή και του μάρτυρα και του διευθυντή της Αστυνομίας ότι ο μάρτυρας χρηματίσθηκε, σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα θα σήμαινε και την λήξη της δικαστικής υποθέσεως. Το πιο συνταρακτικό που βγήκε από την ακροαματική διαδικασία στοιχείο είναι ότι η Εισαγγελία δεν γνώριζε κι αυτήν την αμοιβή που είχε δώσει η Αστυνομία».

Ο Φρέντι Μπελέρης σχολίασε και το αίτημα του βασικού μάρτυρα να εξεταστεί κεκλεισμένων των θυρών. «Ήταν άλλη μια παρανομία από την πλευρά της έδρας, κάτι που δεν προβλέπεται από την δικονομία. Του κάνανε αυτή τη χάρη. Επικαλέστηκε ψέματα ότι απειλείται η ζωή του. Του ‘κανε την χάρη η Εισαγγελία, ώστε να μην δεχθεί την πίεση από τον κόσμο να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών».

Εν τω μεταξύ, ο αδελφός του μίλησε για τον επί επτά μήνες προφυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ