Σε άθλια κατάσταση εξακολουθούν να βρίσκονται τα οχήματα μεταφοράς προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με εκπροσώπους και συνδικαλιστές από την ΕΛΑΣ να προσφεύγουν πλέον στη δικαιοσύνη σε μια ύστατη προσπάθεια να εισακουσθούν τα σοβαρά αιτήματά τους προς την φυσική ηγεσία του σώματος.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων στην μήνυση που κατέθεσαν τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο που μετέφερε αστυνομικούς. Τα οχήματα όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές εικόνες που παρουσιάζει το ThessToday παρουσιάζουν σημαντικές φθορές τόσο στο αμάξωμα όσο και εσωτερικά. Σάπιες λαμαρίνες, επικίνδυνες τρύπες, σκισμένα και φθαρμένα τμήματα και επιφάνειες είναι μόνο μερικές από τις εικόνες ντροπής.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης εξηγεί μέσω του ThessToday πως πλέον τίθεται θέμα κινδύνου της ανθρώπινης ζωής. Όχι μόνον των αστυνομικών αλλά και των πολιτών. “Τα οχήματα που μεταφέρουν συναδέλφους είναι ακατάλληλα και επικίνδυνα. Δόθηκε ένα ποσό για να επισκευαστούν αλλά τα οχήματα επέστρεψαν σε χειρότερη κατάσταση. Παρουσιάζουν συχνά μηχανικές βλάβες με αποτέλεσμα να βρίσκονται συνεχώς ακινητοποιημένα έξω από συνεργεία”.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μέσω της μήνυσης κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε κάνει λόγο για εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις των ιεραρχικά ανωτέρων ενώ τονίζει πως έχουν γίνει επανειλημμένες έγγραφες καταγγελίες προς την φυσική ηγεσία χωρίς να υπάρχει κάποια ανταπόκριση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ