Χωρίς καμία αυτογνωσία, ο βρετανικός κυβερνητικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, το BBC, δημοσίευσε τον περασμένο μήνα μια έκθεση με τον ακόλουθο τίτλο:

Ο χειμερινός απολογισμός των νεκρών στη Σκωτία είναι ο χειρότερος εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια

Το BBC ήταν ένας από τους σημαντικούς φορείς επιβολής παγκοσμίως για ολόκληρη την πανδημική αφήγηση. Επιμελώς, έσπρωξαν τα lockdown και τα εμβόλια και έκλεισαν κάθε συζήτηση.

Και τώρα, τόσο πρόχειρα, η εταιρεία παραδέχεται άθελά της ότι όντως δεν υπήρξε πανδημία. Γιατί πώς θα μπορούσε να είχε υπάρξει, εάν τρία χρόνια αργότερα, μετά τους θανάτους χιλιάδων, μετά την επιτυχή κυκλοφορία ενός “θαυματουργού” εμβολίου, ένας χειμώνας της Σκωτίας προκάλεσε περισσότερους θανάτους από ό,τι το 2020, από ότι τρεις δεκαετίες πριν;

Το κακό των μέσων ενημέρωσης ξεπερνιέται ίσως μόνο από τη βλακεία τους. Πουθενά στην έκθεση δεν γίνεται αυτή η σύνδεση. Πουθενά δεν τίθεται το προφανές ερώτημα.

Το άρθρο καθιστά σαφές ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται στη Σκωτία:

Τα στοιχεία από τα Εθνικά Αρχεία της Σκωτίας (NRS) έδειξαν ότι καταγράφηκαν 24.427 θάνατοι μεταξύ Δεκεμβρίου 2022 και Μαρτίου 2023 – 11% περισσότεροι από τον προηγούμενο χειμώνα και ο υψηλότερος αριθμός από το 1989-90.

Έγινε καθώς ο υπουργός Υγείας Μάικλ Μάθισον είπε ότι η χώρα αντιμετωπίζει “εξαιρετικά προκλητικούς” μήνες μπροστά…

Ο κος Matheson είπε ότι τα ποσοστά θνησιμότητας έχουν αυξηθεί σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και ότι οι πολιτικές λιτότητας του Westminster την περασμένη δεκαετία οδήγησαν σε θανάτους λόγω περικοπών υπηρεσιών.

Η ανταποκρίτρια υγείας του BBCΛίζα Σάμερς, αναφέρει:

Ο περασμένος χειμώνας συχνά αναφέρεται ως ο χειρότερος στην ιστορία του NHS και χωρίς να σταματήσουν οι πιέσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι γιατροί λένε ότι έχουν πραγματικές ανησυχίες για το τι θα φέρει αυτός ο χειμώνας.

Άρα ο χειρότερος χειμώνας στην ιστορία του NHS δεν ήταν το 2020;

Πώς είναι αυτό δυνατόν; Δεν κατακλύζονταν τα νοσοκομεία εντελώς κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης εδώ και έναν αιώνα;

Φαίνεται ότι ο πάντα απογοητευτικός Μπόρις Τζόνσον γνώριζε την αλήθεια… η οποία, όπως επισημαίνει η συνάδελφός μου στο PandaDomini Gordon, θέτει υπό αμφισβήτηση ολόκληρο το επεισόδιο του Boris-στην-ΜΕΘ:

Πολλοί από εμάς προειδοποιήσαμε ότι αυτό θα συμβεί.

Μοναξιά, φόβος, άγχος, ανεργία, πληθωρισμός, καθυστερημένη ιατρική περίθαλψη: όλα αυτά ήταν βέβαιες συνέπειες στα lockdown, τα οποία, συνολικά, σίγουρα θα οδηγούσαν σε αυξημένους θανάτους.

Αυτό ήταν απολύτως προβλέψιμο, όπως και η αναπόφευκτη αποτυχία των περιορισμών (και των μασκών και των εμβολίων) να σταματήσουν τη μετάδοση ενός ήδη υπάρχοντος αναπνευστικού ιού. Εξάλλου, ακόμη και οι εξερευνητές των πόλων αρρωσταίνουν με γρίπη.

Προδώσαμε το κοινωνικό σύμφωνο για το τίποτα, για λιγότερο από το τίποτα, για το θάνατο. Και οι ηγέτες μας το ήξεραν αυτό καθώς το έκαναν.

Αλλά είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν είναι μόνο οι συνέπειες των καραντινών που σκοτώνουν χιλιάδες.

Κοιτάξτε αυτό το άλλο τρομακτικό σημείο δεδομένων από τη Σκωτία (από την ομάδα Scottish Unity):

Είναι ενδιαφέρον ότι το CBS News στις ΗΠΑ ανέφερε πριν από λίγες ημέρες ότι τα ποσοστά βρεφικής θνησιμότητας στις ΗΠΑ αυξήθηκαν το 2022 για πρώτη φορά σε περισσότερα από 20 χρόνια.

Για να ανακεφαλαιώσουμε:

Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Βρετανίας υπονοεί ότι δεν υπήρξε πανδημία και ότι η χώρα έχει σοβαρό πρόβλημα υπερβάλλουσας θνησιμότητας.

Όπως είναι λογικό, ένας βουλευτής, ο Andrew Bridgen, αποφάσισε πριν από λίγους μήνες να εξαναγκάσει τη συζήτηση για το θέμα.

Η απάντηση από τους συναδέλφους του;

Μόνο 13 από τους 650 μπήκαν στον κόπο να εμφανιστούν…

Όταν οι βουλευτές ρωτήθηκαν από την ομάδα HART γιατί δεν προσήλθαν στη συζήτηση, έδωσαν απαντήσεις ως εξής:

  • “Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου έχει αποδειχθεί χωρίς αμφιβολία. Μόνο μια μικρή ομάδα αντιεπιστημόνων στο κίνημα των θεωριών συνωμοσίας συνεχίζει να διακινεί αυτά τα σκουπίδια”.
  • “Αν νομίζεις ότι θα χάσω χρόνο ακούγοντας τον Μπρίτζεν να συνεχίζει με τις ανοησίες του κατά των εμβολίων, κάνεις λάθος”

Ο Μπρίτζεν μοιράστηκε στη συνεδρία πολλά από όσα έχω γράψει τα τελευταία χρόνια: η αύξηση των αιτήσεων αναπηρίας μετά τον εμβολιασμό, οι συνεχείς υπερβάλλοντες θάνατοι μετά την “πανδημία” σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, που αντικατοπτρίζουν την αυξημένη θνησιμότητα που παρατηρήθηκε και κρύφτηκε στις δοκιμές των Pfizer και Moderna.

Αλλά στην εποχή μας, η αναφορά σε δημοσίως διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία και η υποβολή λογικών, προφανών ερωτήσεων σας κάνει έναν “αντιεπιστημονικό παλαβιάρη”.

Ζούμε σε μια κοινωνία που κυβερνάται από ΜΜΕ και πολιτικούς. Με άλλα λόγια, μια κοινωνία που κυβερνάται από το ψέμα και την απληστία…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ