Σε μια κίνηση πραγματικής ανθρωπιάς προχώρησαν ιδιοκτήτες ταβέρνας, όσο το επιτελικό κράτος είναι απών στην πολύπαθη Θεσσαλία. Οι ιδιοκτήτες βοήθησαν 2 οικογένειες της περιοχής μαζεύοντας τις εισπράξεις μιας μέρας και τον κουμπαρά που είχαν στον μαγαζί τους. Με αυτά τα λεφτά αγόρασαν ηλεκτρικές συσκευές για να μπορέσουν να ξαναφτιάξουν τα σπίτια τους οι 2 οικογένειες.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, σε μία οικογένεια έχουν παραδοθεί ήδη ψυγείο, πλυντήριο και τηλεόραση και αναμένεται να αγοραστούν τραπεζαρία, τραπεζάκι σαλονιού, συρταριέρα και χαλιά. Στην δεύτερη οικογένεια παρέδωσαν επίσης ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα και ένα σετ πιάτα, ενώ παρέλαβαν καναπέ και πολυθρόνα.

«Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά θα το παλέψουμε…αχ να είχαμε ένα μαγικό ραβδάκι», τονίζει η ίδια.

Δείτε την συγκινητική ανάρτησή της:

«Εχθές ψωνίσαμε μαζί με την Nancy Tzartza ηλεκτρικές συσκευές και με το κατάστημα Βαβίζος Euronics για ακόμα μια φορά να είναι στο είναι στο πλευρό μας!!!!….

το απόγευμα έγινε η πρώτη παράδοση με μια κάποια δυσκολία βέβαια γιατί δεν υπάρχει ρεύμα (και ενώ η Δ.Ε.Η ενημερώθηκε ότι οι άνθρωποι κατοικούν ήδη στο σπίτι είπε ίσως για αύριο..)..η πρώτη οικογένεια μετακόμισε σε νέα διεύθυνση και το σπίτι που μπήκαμε μαζί με τη Gianna Zarkatzia περιείχε έναν δανεικό καναπέ, δύο στρώματα στο πάτωμα και μια παλαιά ηλεκτρική κουζίνα….ένα παιδί Δημοτικού και ένα λυκείου. Παραδώσαμε ψυγείο, πλυντήριο και τηλεόραση….έχουν δρομολογηθεί τραπεζαρία, τραπεζάκι σαλονιού και συρτάριερα όπως επίσης και χαλιά…..λείπουν όλα τα υπόλοιπα….

Στην δεύτερη οικογένεια παραδώσαμε σήμερα το μεσημέρι, ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα και ένα σετ πιάτα, εχθές παρέλαβαν καναπέ και πολυθρόνα, έρχονται και θερμαντικά σώματα….ένα σπίτι στην κυριολεξία μούσκεμα και επίσης άδειο.

Σας ευχαριστούμε όλους έναν έναν που επιλέξατε την Άργισσα για τον καφέ ή το φαγητό σας την περασμένη Πέμπτη και έτσι μπόρεσαν αυτές οι οικογένειες να βοηθηθούν. Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά θα το παλέψουμε…αχ να είχαμε ένα μαγικό ραβδάκι…..

Σε δική του ανάρτηση κάτοικος της Λάρισας που ανήκει σε μια από τις οικογένειες τόνισε πως «όσο υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ