Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές ασφαλείας σε αεροδρόμια και άλλα σημεία εισόδου στην χώρα, προκειμένου να εντοπίσουν έντεκα αρχηγικά στελέχη ακροδεξιών οργανώσεων που πρόκειται να ταξιδέψουν στην χώρα μας για την συγκέντρωση με αφορμή τα δέκα χρόνια από την δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη στο Νέο Ηράκλειο.

Η πληροφορίες για την πρόθεση των συγκεκριμένων κορυφαίων ακροδεξιών, από διάφορες χώρες της Ευρώπης, δόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία από τις αντίστοιχες Αστυνομίες των χωρών αυτών, και μετά από συνεργασία που ζητήθηκε προκειμένου να προληφθεί το ενδεχόμενο μαζικής προσέλευσης μελών ακροδεξιών οργανώσεων, ως ανταπόκριση στα καλέσματα που διακινήθηκαν μέσω διαδικτύου από μέλη ομάδων που ανήκαν στην Χρυσή Αυγή. Μάλιστα ένας από τους έντεκα ακροδεξιούς που αναφέρονται στην σχετική λίστα που συνέταξαν στελέχη των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας, βάση των δεδομένων που τους δόθηκαν, και είναι αρχηγικό στέλεχος Ιταλικής φασιστικής οργάνωσης, έχει ήδη σε βάρος τους απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με πηγές της Κατεχάκη οι εντολές που δόθηκαν σε αεροδρόμια και άλλα σημεία εισόδου είναι αυστηρές και προβλέπουν αυστηρό έλεγχο των συγκεκριμένων προσώπων, εάν τελικά επιχειρήσουν να έλθουν στην Αθήνα, με δεδομένο πως ήδη έχει εκδοθεί από την Ελληνική Αστυνομία απαγόρευση συγκέντρωσης και κάθε είδους εκδήλωσης, στο σημείο που δολοφονήθηκαν τα δύο μέλη της Χρυσής, στην λεωφόρο Ηρακλείου, το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου 2013.

Στο μεταξύ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχουν σχεδιαστεί και θα αναπτυχθούν από νωρίς αύριο το πρωί αυστηρά μέτρα και αποκλεισμός την περιοχής, γύρω από το σημείο της δολοφονίας, αφού από την μία υπάρχει σε ισχύ η απαγόρευση τόσο συγκέντρωσης στην μνήμη των δύο δολοφονημένων, όσο και κάθε είδους αντισυγκέντρωσης, και από την άλλη ήδη έχουν ανακοινωθεί και τα δύο! Γι΄ αυτό τον λόγο θα αναπτυχθούν τουλάχιστον δεκαπέντε διμοιρίες των ΜΑΤ, το σύνολο της ομάδας ΔΡΑΣΗ και ΟΠΚΕ, οι άνδρες των οποίων δεν θα επιτρέπουν μαζικές μετακινήσεις ατόμων σε μεγάλη ακτίνα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ερώτηση ρητορική:Την ίδια ακριβώς ευαισθησία και ετοιμότητα θα δείξει η ελας (με όσο γίνεται μικρότερα γράμματα)και για την επ(αί)τειο της 17Ν και του γρηγορόπουλου;;;;;ΟΥΣΤ από δω λεχρίτες,δουλικά της γουρλομάτας λούγκρας και κάθε λογής ψαροκασελάκηδων…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ