Ένας 16χρονος μαθητής στην Λάρισα, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει την ώρα που βρισκόταν στο σχολείο του καταναλώνοντας ένα κουτί παυσίπονα.

Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας (30/10), όταν ο μαθητής της Α’ Λυκείου πριν φτάσει στο σχολείο του κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών και συγκεκριμένα ένα κουτί παυσίπονα Depon, αλλά ευτυχώς δεν ήταν τόσο ισχυρά χάπια ώστε να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στον οργανισμό του.

Αφότου χτύπησε το κουδούνι για το πρώτο διάλειμμα ο μαθητής ομολόγησε την πράξη του σε δύο συμμαθήτριές του, οι οποίες με άμεσα αντανακλαστικά ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου.

Άμεσα κλήθηκε να παρέμβει το ΕΚΑΒ όπου με ασθενοφόρο μετέφερε τον μαθητή στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πλέον ο 16χρονος είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την πράξη δεν έχουν διευκρινιστεί.
Είναι εύλογο πάντως πως πιθανότατα ευθύνεται η κακή ψυχολογία και η πρόκληση αρνητικών συναισθημάτων στον ανήλικο, λόγω εξωτερικών παραγόντων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ