Θρήνος για ένα αγόρι μόλις 22 ετών που «έσβησε» εντελώς αναπάντεχα από απανωτές ανακοπές καρδιάς, αλλά χωρίς να έχει ιστορικό καρδιοπάθειας.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της απώλειας του άτυχου Παναγιώτη, του νέου αγοριού.

Έντονος βήχας και δέκατα, μόνο αυτά ήταν τα συμπτώματα που εμφάνισε ο νεαρός Ναξιώτης, τρεις ημέρες πριν προδοθεί από την καρδιά του.

Φτάνοντας στο Κέντρο Υγείας, ο νεαρός πάθαινε απανωτές ανακοπές. Άμεσα σηκώθηκε ελικόπτερο ώστε να μεταφέρει το επείγον περιστατικό στην Αθήνα.

Είχε λίγο βήχα και κάτι δέκατα

Όπως είπε η μητέρα του δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. «Ποτέ, ποτέ, ποτέ» επέμεινε. «Δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα. Είχε ένα βηχαλάκι. Έκανε κάτι δέκατα. Πήγαμε στο γιατρό. Ο καρδιολόγος είπε άμεσα να πάει στο κέντρο υγείας να βάλει ενδοφλέβια φάρμακα», είπε η μητέρα του.

Μιλώντας στο Live News για τον αδικοχαμένο 22χρονο, ο θείος του είπε χαρακτηριστικά: «Πάθαινε ανακοπές, προσπαθούσαν να το επαναφέρουν να το σταθεροποιήσουν για να το βάλουν στο ελικόπτερο. Τον βάλανε στις 9 η ώρα μέσα στο ελικόπτερο μόλις πήγε στο νοσοκομείο έπαθε ξανά, στο Νίκαιας νομίζω τον πήγανε. Ξανά έπαθε πάλι αυτές τις κρίσεις που πάθαινε στην καρδιά και εκεί δεν ξανά επανήλθε».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ