Στη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/10) στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα βρέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος ο οποίος κράτησε την εικόνα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Όπως εξήγησε ο Ανδρέας Καραγιάννης, που βρέθηκε σήμερα (28/10) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Οικονομόπουλος «βοηθά πάρα πολύ και στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Παναγία την Παρηγορήτρια και στο θέμα των συσσιτίων. Έχει κάνει πάρα πολλές δωρεές, έχει μοιράσει φαγητά, έχει βοηθήσει γενικά στο πολύ σημαντικό έργο της ενορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα συνοδέψει και την εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στη Κύπρο, όπου θα μεταβεί για προσκύνημα στη Μητρόπολη Λεμεσού τον επόμενο μήνα».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Οικονομόπουλος «δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του όταν μοιράστηκε με βαμβάκι στους πιστούς το Άγιο Μύρο της Παρηγορήτριας εν είδη ευχελαίου, γιατί όπως ο ίδιος ομολόγησε έχει δει πολλά θαύματα από την Παναγία την Παρηγορήτρια, τον έχει βοηθήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές και εξ ου πάντα διακονεί στην υπηρεσία της Παναγίας και του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου».

Ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, είχε αποκαλύψει τη σχέση που έχει με τη Θρησκεία και τον Χριστό στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Πιστεύω πολύ δυνατά και πιστεύω περισσότερο στον Χριστό παρά την ύπαρξή μου. Το λέω και το εννοώ. Έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω. Αυτό τα λέει όλα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Οικονομόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ