Ημέρα θλίψης για την οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ και αιφνιδιασμού στην αναγγελία αιφνίδιου θανάτου του εα Αντιστατηγου της ΕΛΑΣ του πλέον αγαπητού στο ένστολο προσωπικό και στους πολίτες που τον γνώρισαν

Ο εα Στρατηγός  Κώστας Μιχαιρίνας, δεν είναι πια μαζί μας, ταξίδεψε στην αιωνιότητα. Ο Κώστας Μιχαιρίνας, κατέληξε (27/10) στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλευόταν, σε ηλικία 64ετών.

Ο εα Αντιστράτηγος Κώστας Μιχαιρίνας αποστρατεύτηκε (2016) και του απονεμήθηκε ο τίτλος του επιτίμου γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος. Εκ των πλέον επιτυχημένων στη θέση του Αττικάρχη, κατάφερε να οργανώσει τη λειτουργία της ΓΑΔΑ, ενώ είχε διατελέσει στην Υπηρεσία Ασφαλείας του Προέδρου της Κυβέρνησης (2004) καθώς επίσης στις Υπηρεσίες της Τροχαία Αγ.Παρασκευής και την Τροχαία Αθηνών . Είχε αποφοιτήσει απο τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (ΣΑΕΑ) το 1987 (Σειρά 1984-1987) με τον βαθμό του Υπαστυνόμου Β´, ενώ στην πορεία της πολυσχιδούς σταδιοδρομίας του απέκτησε και το πτυχίο της Νομικής.

Πολύπειρος έτυχε  μεγάλης εκτίμησης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων του με την αξία και την προσφορά του να έχει αναγνωριστεί και από τον πολιτικό κόσμο και βέβαια από τους συμπολίτες του. Ήταν ένας υπέροχος ανθρώπου υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, και μετά Αξιωματικός για όσους τον γνώρισαν, διέκρινε κανείς σε αυτόν, τα υψηλά ιδανικά για τους συναδέλφους του, και την Πατρίδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ