Πυρά των παλαιμάχων της Αναγέννησης κατά της Περιφέρειας και του Δήμου Καρδίτσας σχετικά με τον αγώνα με την ΑΕΛ στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση που βγήκε από την Περιφέρεια ήταν ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς φιλάθλους λόγω μη ανανέωσης της άδειας πυροπροστασίας.

Πριν λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε ότι τελικά το ζήτημα λύθηκε και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά με φιλάθλους.

Παρόλα αυτά οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης εκφράζουν την οργή τους προς την Περιφέρεια για εκδικητικότητα λόγω του αποτελέσματος στις περιφερειακές εκλογές και το “μαύρισμα” του Κώστα Αγοραστού και προς τον Δήμο Καρδίτσας για αδιαφορία σχετικά με την διευθέτηση του ζητήματος της άδειας προστασίας

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η απόφαση του Περιφερειάρχη να διεξαχθεί ο αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΑΕΛ χωρίς θεατές στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της εμπλοκής των τοπικών παραγόντων στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ο κόσμος, υποψιασμένος μετά από όσα συνέβησαν στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, θεώρησε ότι η απόφαση του Περιφερειάρχη ήταν θέμα αντεκδίκησης, κάτι που δεν ισχύει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, που εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.
Το στάδιο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα πρέπει να διαθέτει άδεια πυρασφάλειας κι αυτό είναι αρμοδιότητα του Δήμου. Υπήρχε άδεια, που έληξε και έπρεπε να εκδοθεί καινούρια.
Η Περιφέρεια, ζήτησε αρμοδίως από το Δήμο την άδεια, αλλά ο Δήμος κωλυσιεργώντας δεν είχε φροντίσει να την εκδώσει.
Η Περιφέρεια, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη, βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με το Δήμο και το πρόβλημα θα λυθεί, αφού εκδοθεί η άδεια και ο αγώνας θα γίνει κανονικά με θεατές.
Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και οι φίλαθλοι να απολαύσουν έναν ωραίο ποδοσφαιρικό αγώνα!
Εκείνο που κάνει εντύπωση όμως είναι ο χρόνος και ο τρόπος, που επέλεξε η Περιφέρεια, να κάνει γνωστό το θέμα της πυρασφάλειας. Το πρόβλημα, που προέκυψε, θα μπορούσε να λυθεί μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας, χωρίς ανακοινώσεις και μετά τη διεξαγωγή του αγώνα. Δυστυχώς, κάτι τόσο απλό έλαβε μεγάλη έκταση και αυτό μας κάνει καχύποπτους.
Ελπίζουμε οι τοπικοί παράγοντες να κινούνται από αληθινό ενδιαφέρον και αγάπη για την Αναγέννηση και να μη χρησιμοποιούν την ομάδα για ίδιον όφελος. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι το ιδανικό μας εδώ και 119 χρόνια και έτσι θα πρέπει να παραμείνει. Τα αξιώματα έρχονται και παρέχονται, ενώ η ομάδα αντέχει στο χρόνο. Ας φροντίσουμε όλοι για το καλό της, προσφέροντάς της τις υπηρεσίες μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ