Εμβόλια που προυπήρχαν του εργαστηριακά κατασκευασμένουν ιού που εκτοξέυθηκε εναντίον της ανθρωπότητας για χάρη του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από στελέχη της Wall Street, όταν έσκασε η planδημία πολλοί ανάμεσα τους απέδωσαν την προέλευσή της στο σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.

Θα ακολουθούσε η παγκόσμια προπαγάνδα του τρόμου με τους Έλληνες πολιτικούς- σχεδόν όλων των κομμάτων- να έχουν εμπλοκή από άγνοια ή ηθελημένα στο επίσημο αφήγημα της planδημίας όπως επίσης και στα υπόλοιπα θανάσιμα εργαλεία.

Μαζί τους φυσικά και οι άθλιοι εγχώριοι μηντιάρχες, εκδότες, δημοσιογράφοι κλπ, οι οποίοι έχουν την ψεδαίσθηση ότι υποδυόμενοι τους ναζί της planδημίας -όπως οι αντίστοιχοι της Hamas-θα γλιτώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τα επόμενα παρόμοια εγχειρήματα.

To ενδιαφέρον εδώ είναι και ο ρόλος του τοπικού τύπου κάθε φορά που πεθαίνουν ξαφνικά οι συμπολίτες τους όλα αυτά τα χρόνια. Κι εάν το χάος της απρόσωπης Αθήνας δικαιολογεί την φυγομαχία από την αλήθεια πως είναι δυνατόν οι δημοσιογράφοι των ανά την Ελλάδα τοπικών ΜΜΕ να αρκούνται στη καταγραφή του ξαφνικού θανάτου δίχως να εξετάζουν την εμβολιαστική εικόνα του συμπολίτη-συντοπίτη τους που φεύγει ξαφνικά.

Δεν περνάει μέρα-ίσως σε λίγο δεν περνάει θα ώρα χωρίς να χτυπάει η καμπάνα.

Ένας από τους λόγους που ανάγκασε τους εμπνευστές της planδημίας να στείλουν την ναζιστική τηλεχειριζόμενη Hamas να προκαλέσει ένα νέο Ολοκαύτωμα στον ηρωικό λαό του Ισραήλ είναι κι αυτός-εκτός από την απόφασή τους να δώσουν ένα μάθημα στον “ανυπάκουο” Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Οι ξαφνικοί θάνατοι των εμβολιασμένων αναγκάζουν τα Σωματεία και τις Ενώσεις τους να αντικρύζουν πλέον κατάματα την πραγματικότητα.

Για παράδειγμα στους πόσους ξαφνικούς θανάτους εμβολιασμένων συναδέλφων τους με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 oι ένστολοι θα αντικρύσουν την πραγματικότητα που τους θέλει εξίσου θύματα με εκείνους τους συμπολίτες τους στους οποίους κλήθηκαν να επιβάλλουν τις απαγορεύσεις του αθλίου αφηγήματος της planδημίας που δεν είναι κάτι λιγότερο από πολλά εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας;

Οσο για τους αστυνομικούς στο τέλος θα μείνουν μόνο οι χάρτινοι ήρωες όπως ο Jack Lord που υποδύονταν τον detective Steve McGarrett στη σειρά Hawaii Five-O.

Δείτε στη συνέχεια έναν ακόμη ξαφνικό θάνατο αστυνομικού μόλις 38 ετών.

Τον αποχαιρετά ως εξής η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών!!!

Την ημέρα που η πόλη της Θεσσαλονίκης φόρεσε τα καλά της και γιορτάζει, η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. Και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης θρηνεί για την ξαφνική και οδυνηρή απώλεια ενός ακόμα εξαίρετου συναδέλφου σε ηλικία μόλις 38 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης .

Το Δ.Σ. της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του.
Καλό Παράδεισο Πέτρο.

Είναι η τρίτη κατά σειρά ξαφνική απώλεια αστυνομικού της ΓΑΔΘ μέσα σε διάστημα 15 ημερών, αφού είχαν προηγηθεί οι αιφνίδιοι θάνατοι άλλων δυο συναδέλφων μας ηλικίας 34 και 50 ετών αντίστοιχα.

Είναι εξόχως ανησυχητικό το γεγονός των ξαφνικών αστυνομικών απωλειών σε τόσο μικρές ηλικίες, οι οποίες δεν θα πρέπει απλά να μας προβληματίσουν, αλλά να μας αφυπνίσουν και να μας οδηγήσουν στην λήψη προληπτικών μέτρων για την υγεία των αστυνομικών.
Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η θέσπιση ετήσιων προληπτικών εξετάσεων για το αστυνομικό προσωπικό .
«Η πρόληψη σώζει ζωές»

Οφείλει λοιπόν το κράτος, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να προλαμβάνει και να μας αντιμετωπίζει ως επαγγελματίες εργαζόμενους και όχι ως «αναλώσιμους αριθμούς».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ