Για οργανωμένο σχέδιο «δολοφονίας χαρακτήρα» μέσω αλγόριθμων από το σκοτεινό διαδίκτυο, έκανε λόγο το μεσημέρι της Τετάρτης μιλώντας στο «Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας» ο απερχόμενος περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

«Έφτασαν στο σημείο» τόνισε «να με παίρνουν τηλέφωνο και να απειλούν τη ζωή μου και την οικογένειά μου στις μέρες της προεκλογικής  περιόδου, που συνέπεσαν με τη μεγάλη θεομηνία «Daniel» όπου περίσσεψαν τα ψέματα, τα fake news και η τοξικότητα από πολιτικούς αντιπάλους. Κατά τον ίδιο η θεομηνία  ήταν η κύρια αιτία της ήττας στις εκλογές. Ωστόσο παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι έκανε λάθη, ιδιαίτερα ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή.

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου, έκανα λάθη επικοινωνίας, υπήρξε αφόρητη πίεση αλλά ωστόσο κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας οργανώσαμε σε χρόνο ρεκόρ διάσωση από πλημμυρισμένες περιοχές, συντονισμό βοήθειας στους πληγέντες, αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να μη δώσουμε έμφαση στην προεκλογική περίοδο και να μην απαντούμε σε συκοφαντίες που διακινούνταν στο διαδίκτυο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, από πολιτικά κόμματα, μέσω ρομπότ και αλγορίθμων. 


Όμως πάντα προέχει η βοήθεια στο συνάνθρωπο στους Θεσσαλούς που βίωσαν μια ανεπανάληπτη θεομηνία. Τα έργα για τα οποία μας συκοφάντησαν ότι δεν έγιναν υπάρχουν όλα στη διαύγεια, στο ελεγκτικό συνέδριο, υπάρχει η πρόοδός τους στο διαδίκτυο με δελτία τύπου. Όσα αναλάβαμε εμείς και ήταν στην αρμοδιότητά μας λειτούργησαν»  ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας επίσης ότι «αυτό που προέχει τώρα είναι η συνεργασία με τη νέα περιφερειακή αρχή γιατί τα προβλήματα στη Θεσσαλία είναι μεγάλα και απαιτούν συνένωση δυνάμεων και για το λόγο αυτό η επικοινωνία με το νέο περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα ήταν σε καλό κλίμα» το οποίο θα συνεχιστεί μέχρι ο ίδιος να του παραδώσει στις 31 Δεκεμβρίου τα ηνία της περιφέρειας.


Τέλος ο κ. Αγοραστός μίλησε και για τη μηνυτήρια αναφορά δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλώντας τον ένα από τους δύο που είναι και Θεσσαλός (Σ.Σ. το Βασίλη Κόκκαλη) υπεύθυνο για την καταστροφή αφού συμφώνησε να μην προχωρήσει ο Αχελώος στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και φάνηκε πως στον «Ντάνιελ» όπως δείχνει και σχετικό βίντεο από τη Δρακότρυπα έτρεχαν καταρράκτες τα νερά, τα οποία στη συνέχεια παρέλαβε ο Πάμισος και από εκεί ο Πηνειός για να καταλήξουν στην Κάρλα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ