Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια και διεκόπη το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» στο 53′, μετά το γκολ του Ολυμπιακού.

Κροτίδα στον Χουάνκαρ και αποχώρηση Παναθηναϊκού


Οι «πράσινοι» βλέποντας τον Ισπανό μπακ να είναι αρκετή ώρα στο έδαφος και να φεύγει με φορείο, αποφάσισαν στο 53′ να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και να πάνε στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός του αγώνα δεν υπογράφει ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, έχει τεθεί εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να διατάξει την επανέναρξη του παιχνιδιού, εφόσον δεν έχει χαρτί γιατρού.

Σημειώνεται πως περίπτωση που ο γιατρός δεν υπογράψει ότι ο παίκτης έχει τραυματιστεί και η ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής αρνηθεί να βγει ν’ αγωνιστεί, τότε κινδυνεύει με βάση τον κανονισμό με αφαίρεση πέντε βαθμών. 

Όπως υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό ο γιατρός του αγώνα στην πρώτη γνωμάτευση του αναφέρει ότι ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι και μετά από λίγα λεπτά αλλάζει άμεσα την απόφασή του.

Πληροφορίες που φτάνουν αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος γιατρός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μάλιστα είχε βραβευτεί και από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού πριν από τρεις μήνες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ