Οι περιφερειακές εκλογές τελείωσαν και ανέδειξαν νικητές τους πολίτες της Θεσσαλίας.
Η εκλογική αναμέτρηση ανέδειξε νέο Περιφερειάρχη το Dimitris Kouretas που από την πρώτη του έτους έχει να αναλάβει ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο έργο, μια σημαντική αποστολή, αφού η Θεσσαλία παραμένει πληγωμένη από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να δει από τη δική του πλευρά, με τις δυνατότητες που έχει ως Περιφερειάρχης και τα ζητήματα που εκκρεμούν, ζητήματα συνδεδεμένα με την καταστροφή που έχουμε υποστεί.
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με εντολή της ζήτησε απ΄ τους Εισαγγελείς της Θεσσαλίας να ξεκινήσει έρευνα, ανοίγοντας ένα μεγάλο φάκελλο που ξεκινάει από τον Ιανό για να φτάσει στον Daniel και στον Elias, με όλες τις καταστροφές και τις ζωές που χάθηκαν. Πάρα πολλή δουλειά ομολογουμένως και πέρα απ’ αυτή παραμένουν τα ερωτήματα για το δυστύχημα στα Τέμπη.
Είναι καιρός μετά από τόσα χρόνια να ακουστεί όλη η αλήθεια για εκείνα που μας πλήγωσαν, όπως είναι καιρός κάποιοι να αντιληφθούν πως δεν μπορεί εσαεί να πληρώνει το σύνολο την ανικανότητά τους.

Υ.Γ.: Λόγω της ανικανότητας συγκεκριμένων ανθρώπων αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και κονδύλια που τις συνόδευαν. Τα αναλαμβάνει πλέον η κυβέρνηση. Συνεπώς τα πράγματα για την Περιφέρεια και τους Δήμους Θεσσαλίας θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.
Οι βουλευτές της Καρδίτσας που στήριξαν ανοιχτά αυτούς τους συγκεκριμένους έχουν να πουν κάτι για τις εξελίξεις;
Να αντιληφθούμε επιτέλους γιατί τους χειροκροτούσαν. Να καταλάβουμε πόσο κόπτονται για τον τόπο τους.

Κωστας Γκαβογιαννης
Δημοτικός Σύμβουλος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ