Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, αποφάσισε να χωρίσει από τον σύντροφό της, τον δημοσιογράφο Αντρέα Τζαμπρούνο, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του Instagram.

«Θα υπερασπίσω τη φιλία μας, αυτά που ζήσαμε και, πάση θυσία, ένα κοριτσάκι επτά ετών που αγαπά τη μητέρα και τον πατέρα του, με τρόπο που εγώ δεν μπόρεσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω», ολοκληρώνει η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Τις περασμένες ημέρες, σατιρική εκπομπή του ομίλου Μπερλουσκόνι, στον οποίο ο Τζαμπρούνο εργάζεται ως δημοσιογράφος, μετέδωσε αποσπάσματα από διαλόγους «εκτός αέρα», σε τηλεοπτική εκπομπή, στους οποίους ο Τζαμπρούνο έκανε σεξιστικά σχόλια σε νεαρή συνάδελφό του και αναφορές σε μη επαγγελματικές υποθέσεις, με υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου. Πολλοί πιθανολογούν πως τα εν λόγω πλάνα ήταν η «τελευταία σταγόνα», και οδήγησαν την πρωθυπουργό στον χωρισμό.

«Η σχέση με τον Αντρέα Τζαμπρούνο, η οποία διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ», γράφει η Τζόρτζια Μελόνι και προσθέτει ότι «οι δρόμοι (τους) χώρισαν εδώ και καιρό, και τώρα ήρθε η ώρα αυτό να διαπιστωθεί και επίσημα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ