Στην Πανεπιστημίου και την άγνοια πολλών για την υπόλοιπη Αθήνα, απέδωσε ουσιαστικά την εκλογική ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων, η πρώην βουλεύτρια της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή.

Η Φ. Πιπιλή, αρχικά με ανάρτησή της στο Facebook, προειδοποίησε τους πολίτες ότι όποιος μετά την 1η Ιανουαρίου (οπότε και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ο νέος δήμαρχος) την «ζαλίσει» για να λύσει προβλήματα στην γειτονιά του, θα τον παραπέμψει «στους συντρόφους από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΙΑ που επέλεξαν».

Μία μέρα μετά, καλεσμένη στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ και του Άρη Πορτοσάλτε, δήλωσε ότι κατά την γνώμη της ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλός δήμαρχος αλλά βρέθηκε λοιπόν μέσα σε ομάδες – αντί. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, η ίδια θυμάται Καβαλιώτες απ’ το Ελσίνκι να βρίζουν την Πανεπιστημίου

«Όλοι την Πανεπιστημίου γνωρίζουν, όσοι κριτικάρουν τον Μπακογιάννη γνωρίζουν την Πανεπιστημίου. Υπάρχουμε κι άλλοι που ξέρουμε την Αχαρνών, το πάρκο Δρακόπουλου, που ξέρουμε τις γειτονιές, τα φώτα led. Το έργο δηλαδή που έκανε, για μένα ήταν καλός δήμαρχος, όσο και να λένε άλλοι άλλα, σας λέω την προσωπική μου άποψη. Από την Καβάλα θυμάμαι, βρίζανε Καβαλιώτες απ’ το Ελσίνκι την Πανεπιστημίου. Βρέθηκε λοιπόν μέσα σε ομάδες -αντί. Επεξηγείται από πολλούς λόγους η δική του η ήττα…».

Ήδη χθες προκάλεσε ξανά με δηλώσεις της
ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στο δήμο της Αθήνας φαίνεται πως ήταν τόσο απρόσμενη για τη Νέα Δημοκρατία που κανένα στέλεχός της δεν μπορεί να δεχθεί αυτό που έχει συμβεί και βγαίνουν στην αντεπίθεση λειτουργώντας εκδικητικά.

Ακούστε το ηχητικό από το 18.00 και μετά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ