Ο απερχόμενος περιφερειάρχης έκανε παρέμβαση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για να υποστηρίξει ότι ο Δημήτρης Κουρέτας και ο πρόεδρος της κοινότητας Βλοχού, Γιάννης Κούκας, είναι ψεύτες γιατί κατήγγειλαν ότι τα έργα στα αναχώματα ξεκίνησαν λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και σταμάτησαν την επομένη της ήττας του.

Αυτό, όμως, που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση είναι η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα εάν υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης και γι΄αυτό σταμάτησαν τα έργα για κάποιες μέρες.

Ο Κώστας Αγοραστός απάντησε: «Πρόβλημα χρηματοδότησης θα υπάρξει στο μέλλον». Και συνέχισε λέγοντας ότι εδώ και 30 ημέρες δεν έχουν πληρωθεί οι εταιρείες που δουλεύουν τα μηχανήματα. «Μας έχει δώσει χρηματοδότηση η κυβέρνηση 14 εκατομμύρια αλλά δεν ξέρουμε εάν θα φτάσουν γιατί η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη» είπε ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Η απάντηση που έδωσε ότι θα υπάρξει πρόβλημα χρηματοδότησης στο μέλλον γεννά ένα κεντρικό ερώτημα. Τρομοκρατεί ή ξέρει ότι θα σαμποτάρουν τον Κουρέτα;

Και αυτό γιατί, ή ο απερχόμενος γαλάζιος περιφερειάρχης επιμένει ακόμα και μετά την επική ήττα του να παραπληροφορεί και να τρομοκρατεί τους πολίτες της Θεσσαλίας πιστός ακόμα και μετά τις εκλογές στην απαράδεκτη γραμμή Αυγενάκη που δήλωσε προ των εκλογών ότι τα έργα αποκατάστασης θα απειληθούν εάν κερδίσει τις εκλογές ο Κουρέτας.

Ή ο Αγοραστός ξέρει ότι δεν ήταν προεκλογικές απειλές αλλά κυβερνητικό σχέδιο για σαμποτάζ στον νέο περιφερειάρχη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ