Βομβαρδίζουν το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο. Χτύπησαν το ”Βαπτιστής” .. Το Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης: Το Ισραήλ διέπραξε έγκλημα πολέμου, με στόχο την αυλή του Νοσοκομείου Baptist/ Βαπτιστής στην πόλη της Γάζας. Χτυπήθηκε το Baptist Hospital (Al Ahli Arab Hospital) στη συνοικία Al Zaitoon στο κέντρο Γάζας. 800 νεκροί μ΄ένα χτύπημα. Ο απολογισμός αλλάζει ραγδαία.

Τελευταία αναφορά 1.100 νεκροί.

Εκατοντάδες εκτοπισμένοι κάτοικοι της Γάζας είχαν βρει καταφύγιο στην αυλή του νοσοκομείου νομίζοντας ότι θα ήταν ασφαλές επειδή είναι ένα νοσοκομείο που χρηματοδοτείται από χριστιανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Δεκάδες νεκροί και τραυματίες σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.. Λουτρό αίματος στο ”Βαπτιστής”. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι 5000 Παλαιστίνιοι αναζητούσαν καταφύγιο μέσα στο Νοσοκομείο.

Νωρίτερα ..Υπουργείο Υγείας Γάζας:

Υπολογίζουμε ότι πάνω από 500 σκοτώθηκαν μετά τον βομβαρδισμό του ισραηλινού στρατού στο αραβικό νοσοκομείο Baptist/Al-Mamadani αναφέρει το al jazeera. Και 600 τραυματίες.

«Εκατοντάδες θύματα ήταν στα ερείπια» αναφέρει το Υπ. Υγείας, χωρίς να διευκρινιστεί αν ήταν νεκροί ή τραυματίες. Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει ότι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 500.

Τέσσερα νοσοκομεία έχουν ήδη βομβαρδιστεί στη Γάζα από τους Ισραηλινούς! παράπλευρες απώλειες!

Το νοσοκομείο Al-Shifaa στη Γάζα έχει πλήρη διακοπή ρεύματος..

θανατοκομεία της Γάζας..

Wael Al Dahdouh, ανταποκριτής του Al Jazeera:
Στο Νοσοκομείο Arab Baptist, γίναμε μάρτυρες φρικιαστικών εικόνων παιδιών, νέων, ηλικιωμένων και γυναικών, ακρωτηριασμένων μελών και σωμάτων.
Η βομβιστική επίθεση έγινε στο κέντρο του νοσοκομείου και όχι στα περίχωρα.
Δεν μπορούμε να μιλήσουμε λόγω της φρίκης αυτού που είδαμε.
Είδαμε σωρούς από κρέατα συσκευασμένα σε σακούλες. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Al Jazeera, Wael Dahdouh, το Israel προφανώς χρησιμοποίησε ένα είδος βόμβας διασποράς , το οποίο κατάφερε να απελευθερώσει χιλιάδες θραύσματα στον βομβαρδισμό του Νοσοκομείου Baptist. «Μια λιγότερο βαριά βόμβα, που προκαλεί πυρκαγιά και τεράστιο αριθμό θανάτων».
Πήραν τα παιδιά τους διαμελισμένα σε σακούλες. Εικόνες που θυμίζουν ISIS σ΄ένταση βίας. ακρωτηριασμοί διαμελισμοί πολτοποίηση βρεφών.

Το Ισραήλ αποποιείται το μαζικό έγκλημα αυτό κατά της ανθρωπότητας. Με προπαγάνδα που πείθει μόνο τον Μπάιντεν και τους κάθε είδους κανιβαλιστές που προσκλήθηκαν στο Σατανιστικό γεύμα αίματος στη Γάζα ισχυρίζεται αναιδέστατα και απευθυνόμενο προς απολιθώματα εγκεφάλου ότι το χτύπημα στο νοσοκομείο σύμφωνα με Tsahal, θα μπορούσε να ήταν από ρουκέτα που ξαστόχησε της Hamas. Ο εκπρόσωπος τύπου του ισραηλινού στρατού δήλωσε ότι το εβραικό κράτος επαλήθευσε την πληροφορία για χτύπημα στο νοσοκομείο υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούσε στην πραγματικότητα για ρουκέτα που ξαστόχησε της Hamas..

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Αμπάς αποσύρεται από την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Μπάιντεν στην Ιορδανία όπου έχουν ξεσπάσει μεγάλες διαδηλώσεις.

Τώρα πήρε φωτιά κα η Δυτική όχθη όλη η Παλαιστίνη περνάει σε πόλεμο..

Αναφορές από Γάζα μιλούν για 1100 νεκρούς. Mαζική ανθρωποθυσία 1000 ανθρώπων μ΄ένα χτύπημα στο βωμό του Biden που πάει αύριο να πλύνει τα χέρια του στο ποτάμι αίματος των παιδιών της Παλαιστίνης.

Είναι όντως π.Χ εκεί κάτω και κάνουν μαζικές ανθρωποθυσίες παιδιών……..

Ανταποκριτής Al-Hurra στη Γάζα: Αναφορές ότι περισσότεροι από 870 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή στο Νοσοκομείο Baptist, εν αναμονή επίσημων αριθμών από το Υπουργείο Υγείας..

Σκοτώθηκαν γιατροί νοσοκόμοι κλπ οι Ισραηλινοί είχαν προειδοποιήσει εκκενώστε το νοσοκομείο. Είχαν το λόγο τους ..

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς φεύγει από την Ιορδανία χωρίς να περιμένει να συναντήσει τον Μπάιντεν ή τη σύνοδο κορυφής των τεσσάρων χωρών και ζητά να επιστρέψει αμέσως στη Ραμάλα.
Το αφήγημα της Τσαχάλ δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ούτε οι πολεμικοί ρεπόρτερ του Ισραήλ. Μασούν τα λόγια τους οι μεν μας λένε είναι το Ισραήλ οι δε μας λένε ερευνούν….

Στη Χομς άρχισε η α΄φάση πολέμου σήμερα με το χτύπημα στο νοσοκομείο μπαίνουμε στη β΄φάση! ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ”Η περιοχή βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πολύ ευρύτερου πολέμου” όπως λέει κι ο Ισραηλινός. Σήμερα πυροδοτήθηκε αυτός ο μεγάλος διευρυμένος πόλεμος…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ