Ο Γρηγόρης Πετράκος με ανάρτηση που έκανε στο Facebook παίρνει θέση σχετικά με το καινούργιο αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι θα πρέπει η χώρα να είναι με την πλευρά του Ισραήλ στον πόλεμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ακόμη μία φορά μετά από τον πόλεμο Ουκρανίας – Ρωσίας χωρίς να ρωτήσει τους Έλληνες αν θέλουν η χώρα να εμπλακεί με τον οποιοδήποτε τρόπο σε έναν πόλεμο και χωρίς να πάρει την σύμφωνη γνώμη των πολιτών με ποιανού το μέρος θέλουν να είναι αποφάσισε σαν δικτάτορας προχωρώντας σε φωταγώγηση της Βουλής με την σημαία του Ισραήλ.

Η σωστή πλευρά με την οποία τάχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας έχει στην κυριολεξία εξαθλιώσει τα ελληνικά νοικοκυριά αφού καλούνται να καλύψουν συνεχόμενες ανατιμήσεις σε φυσικό αέριο, καύσιμα και καταναλωτικά αγαθά την ώρα που η οικονομία της Ρωσίας πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρει ότι επιτέλους θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα αν θέλει ο κόσμος να πάρει το μέρος κάποιου και ποιος θα είναι αυτός.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δημοψήφισμα;;;Τι ‘ναι τούτο πάλι;;Σαν αυτό που ακυρώθηκε;…Η σαν αυτό που (δεν) κάνανε με το κοροιδοιό;Ρε μπορεί η πλέμπα να μασάει ταραμά,αλλά όλα έχουν κι ένα όριο…Ασε που το σανό ακρίβηνε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ