Στην αντεπίθεση βγαίνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας σχετικά με τον ώμο εκβιασμό από τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Κώστα Αγοραστό με τα χρήματα των αποζημιώσεων τα οποία έρχονται μέσω Ευρωπαϊκής Ενωσης ως στήριξη στην καταστροφή της Θεσσαλίας.

Είναι μία τακτική που την έχει “βούτυρο στο ψωμί” η Νέα Δημοκρατία… Όταν κάτι δεν πάει καλά ή θέλει να υποτάξει τον κόσμο αρχίζει τους εκβιασμούς και τις απειλές. Δεν μπορεί να τους πείσει με επιχειρήματα και καταφεύγει σε μεθόδους υποκόσμου.

Τα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα έρθουν με οποιοδήποτε περιφερειάρχη αφού το κονδύλι έχει εγκριθεί. Αυτό όμως που κρύβει ο Κώστας Αγοραστός και δεν το αναφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλίας είναι ότι εάν χάσει οι ορκωτοί λογιστές που θα κάνουν φύλλο και φτερό τις συμβάσεις και τα τιμολόγια της περιφέρειας θα οδηγήσουν τον περιφερειάρχη σε διώξεις και τα χρήματα τα οποία κατασπατάλησε θα αναγκαστεί να τα επιστρέψει για να γίνουν έργα υποδομής που θα αποτρέπουν ενδεχόμενες πλημμύρες και φυσικές καταστροφές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ