Στην πλατεία Βικτωρίας βρέθηκε, το πρωί της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Κατά τη βόλτα τους, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Μπακογιάννης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με κατοίκους και καταστηματάρχες, ενώ δεν αρνήθηκαν τις selfies σε νεαρούς. Λίγο, αργότερα κάθισαν σε καφέ της περιοχής με πολίτες και συζήτησαν για ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τους δημότες. Μεταξύ αυτών και για την επιστροφή των κατοίκων σε περιοχές που ήταν υποβαθμισμένες και τώρα ξαναγεννιούνται. «Οι κάτοικοι κατανοούν ότι μπορούν να επιστρέψουν εδώ και να ζήσουν με καλές συνθήκες και με ακόμα πιο λογικά ενοίκια. Αυτό είναι μεγάλο στοίχημα και για εμάς, όχι μόνο για τον Δήμο».

Από ότι φαίνεται, η οικογένεια βλέπει ότι η φήμη του ανιψιού καταρρέει, μετά και το χθεσινό debate με τον Χρήστο Δούκα, και έστειλαν ενισχύσεις για να ανυψώσουν το… ηθικό του.

Αποχή και από την τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης.

Συνολικά το debate μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και του Χάρη Δούκα το παρακολούθησαν 286.540 τηλεθεατές, νούμερο το οποίο σε συνολικό ποσοστό τηλεθέασης μεταφράζεται σε ένα 7,2% ενώ το κοινό 18 – 54 το παρακολούθησε σε ποσοστό 6,6%.

Το υψηλότερο ποσοστό σημειώνεται στους άνδρες ηλικιών 25-44 με 10,1% και το χαμηλότερο στις γυναίκες 18 – 24 με μόλις 0,8%.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ