Ο χορογράφος, Στέφανος Δημουλάς, μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μεγαλωμένος στον Βόλο, προχώρησε σε σχετική ανάρτηση για τον δήμαρχο στη γένετειρά του.

Η ανάρτηση αυτή έγινε viral και ο ίδιος κλήθηκε να κάνει και ένα σχετικό on air σχόλιο, στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ανάμεσα σε όσα είπε, τόνισε ότι το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι που χειροκροτούσαν τον Μπέο. «Πολλοί από αυτούς έχουν υπάρξει σε δωμάτιο με άνδρες, μη σας πω μερικούς τους ξέρω κιόλας» δήλωσε.

«Το θέμα δεν είναι επί προσωπικού για εμένα, αλλά έχει να κάνει με όλο αυτό που καλούμαστε να μιλήσουμε για τα αυταπόδεικτα που πρέπει να γίνουν. Ένα ετεροφυλόφιλο αγόρι -και θα μιλήσω για τα αγόρια γιατί είμαι ένα εξ αυτών, που μεγάλωσα στον Βόλο και βίωσα πάρα πολύ άσχημες καταστάσεις-, διδάσκεται στη ζωή του να κάνει κάποια πράγματα. Ένα ομοφυλόφιλο αγόρι διδάσκεται να κρύβει κάποια πράγματα, να κρύβει πώς είναι ο εαυτός του» ανέφερε αρχικά ο χορευτής.

Συνέχισε, τονίζοντας: «Όταν ένας ρατσιστικός λόγος γίνεται από ένα πολιτικό πρόσωπο είναι επικίνδυνος, διότι μπορεί να αποτελέσει διαταγή για τα άτομα που παρακολουθούν, για τους οπαδούς του. Ήταν οι συμμαθητές μου που με έβριζαν και με έφτυναν στον δρόμο, ήταν οι γονείς και τα παιδιά τους, που τους είχαν μάθει τέτοιες λογικές από το παρελθόν, τέτοιες παραδοσιακές, “ανδρικές” -ότι αυτές ήταν οι σωστές αντρικές συμπεριφορές-, που γύριζαν και μου πετούσαν πέτρες 14 ετών σε αυτή την πόλη».

«Ήταν και πολλοί άλλοι άνθρωποι στον Βόλο, πανέμορφοι. Γιατί υπάρχει και ο αντίποδας. Υπήρχαν άνθρωποι που με κάνουν να πιστεύω ότι ο Βόλος είναι μια πανέμορφη πόλη, και με πολύ ζεστούς ανθρώπους» πρόσθεσε ο χορευτής.

«Ο κ. Μπέος έχει πάρει δημόσια θέση πάνω στα πράγματα με τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται, με έναν άγριο και επικίνδυνο τρόπο. Το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι από κάτω που ζητωκραύγαζαν, πολλοί από τους οποίους έχουν υπάρξει στο ίδιο δωμάτιο με άνδρες. Τους ξέρω και προσωπικά, μη σας πω. Είναι άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι ολέθριες. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές. Και φυσικά είναι και ποινικά κολάσιμες» είπε τέλος, ο Στέφανος Δημουλάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ