Οι νεκροί και οι καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία θα έπρεπε κανονικά να χτυπήσουν «καμπανάκι» στους δημότες των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel και Elias. Αυτό θα γινόταν σε όλο τον πλανήτη. Σε όλο εκτός από την Ελλάδα.
Εδώ, στην πιο διαφθαρμένη χώρα της Ευρώπης, ο μοναδικός δήμαρχος που έχασε τις εκλογές στις πλημμυρόπληκτες περιοχές ήταν ο Απόστολος Καλογιάννης, στη Λάρισα. Όλοι οι υπόλοιποι είτε αναδείχθηκαν εκ νέου δήμαρχοι, είτε κέρδισαν στον πρώτο γύρο και πάνε καβάλα στο άλογο στον δεύτερο γύρο. Ο δε Περιφερειάρχης και εκλεκτός της ΝΔ, Κώστας Αγοραστος, παραλίγο να πάρει την Περιφέρεια Θεσσαλία από προχθές.
Τα ίδια και στις πυρόπληκτες περιοχές.
Μέχρι και ο δήμαρχος που πετούσε περιττώματα στην πόρτα του αντιπάλου του, στο Ναύπλιο, κέρδισε. Αυτοί ήμασταν, αυτοί είμαστε και αυτοί θα είμαστε.
Για τα σκουπίδια…

Η κορυφή του παγόβουνου ονομάζεται Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αφού κατέβρεξε πολιτικό του αντίπαλο, αφού χαστούκισε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, αφού τραμπούκισε μέλη της ΚΝΕ και τα έβαλε με πολίτες, εξαπέλυσε χυδαία ρατσιστική και ομοφοβική επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου – μεταξύ των οποίων και παιδιά – που τον επευφημούσε.

Και δικαίως είπε ότι το 90% των Ελλήνων έχει την ίδια άποψη με αυτόν. Και 90% να μην είναι, το ποσοστό είναι συντριπτικό. Αυτή είναι η συνταγή μας και όποιος άλλος πιστεύει το αντίθετο, μάλλον έχει καιρό να βγει από το σπίτι του.

Και επειδή ο κάθε λαός έχει την τηλεόραση που του αξίζει, δόθηκε εκ νέου βήμα στον δήμαρχο Βόλου για να συνεχίσει να εξαπολύει δηλητήριο. Και να τα γελάκια και να τα αστειάκια και να τα χαχανίσματα.

Και τι έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αυτό το τέρας της πολιτικής ζωής της χώρας, όταν του ζήτησε ο Νάσος Ηλιόπουλος να καταδικάσει τις συμπεριφορές με τις οποίες έχει γίνει γνωστός τόσα χρόνια τώρα; Βάρεσε tilt…

Για τον Μπακογιάννη τι να πούμε; Κατάντησε ανέκδοτο ο μεγάλος περίπατος και η Πανεπιστημίου, αλλά εκεί εμείς. Να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία στον γόνο για να χαλάσει εκ νέου ένα τσουβάλι λεφτά για κάποιο του πείσμα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ